araclar MINI ise buraya yazabilirsiniz arkadaslarınız üye degil ve MINIleri mi var?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
ben tech e yaziyim o zaman durumu oraya ekleriz en kötüAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraraclar MINI ise buraya yazabilirsiniz arkadaslarınız üye degil ve MINIleri mi var?
edit: araçları mini değil söylemeyi unutmuşum
En son düzenleyen OAtes; 27-05-13, 22:55.
Yorum Yap
-
Evrim Ergin -
brnx2
Ben, Berna ve muhtemelen Ozan katılımcı olarak geleceğiz, Cooperscem'in durumu belli değil.Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterseyirci katılımı ne durumda?
Benim bildiğim liste budur
Yorum Yap
-
Bende katılımcı olarak eklenebilirimAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen, Berna ve muhtemelen Ozan katılımcı olarak geleceğiz, Cooperscem'in durumu belli değil.
Benim bildiğim liste budur
Yorum Yap
-
bensiz olmayacagina goreAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende katılımcı olarak eklenebilirim
rifki sitki kardeslerde gelio
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bilgilendirde ödeyelim ArenAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydın arkadaslar bu gun form doldurma ve Havale islemleri icin bilgi verecegim ozgunle bulusuo en kisa zamanda azacagim bilginize arkadaslar
Geç kalmayalım sonra.
Yorum Yap
-
brnx2
Can sen neden çıkmıyorsun piste?Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende katılımcı olarak eklenebilirim
Yorum Yap
-
EDIT: abi ben 1 haziran cumartesi izinliyim, pazar yarım gün olarak çalışıyorum. Dolayısıyla ancak seyirci katılımı yapabilirimAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan sen neden çıkmıyorsun piste?
En son düzenleyen c.A.n; 28-05-13, 17:27.
Yorum Yap
-
tooncay
Yorum Yap

Yorum Yap