Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Agliyimmi simdi heh ayar headers egzoz lazim
    Sen çıkıcam de sana headrs yaptıralım olm arkadandayız
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mertcan vakıt var daha kacırma derim .
    Kaçırılıcak gibi değil ama
    Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) Batubility

6) G. Evran

7) MIKAIL

8) ScoopeR53

9) Agent

10) EMRE TURGUT

11) Serkan Demir

12) murti Mini

13) ????

Bence başka kayılımcılarda cıkıcaktır hadi arkadaşlar
    aman kanka kayılımcılar olmasın sakata gelmiyelim
    savaş mı istyosun
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    eger ben cıkamazsam, benim headers'ı tak devam
    Seni ben hertürlü yetiştiriyorum canm sen banko çıkıyosun

Yorum Yap

Kambersiz düğün olmaz kekuti

Yorum Yap

Arabami almis olursam ben de gelirim gencler.

Yorum Yap

Arenimo, bana kapak bul
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

birşey sorucam yarış şeklindemi olacak yoksa öyle turlicazmı ?

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              tabiki tur şeklinde pistte dönülecek. Sadece etrafı kollamak önemli..

yani sigara içip sahil turu tadında hızda giderseniz tehlike yaratabilirsiniz
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Arabami almis olursam ben de gelirim gencler.
                Olm inşallah herşey gönlünce olur valla senden çok heyecanlıyım

Yorum Yap

25 araç miniler olarak çıkacağız duruma göre 25 + da çıkabiliriz aramızda hırs olmaz herkes birbirini tanıyo pisitnde kurallarına uyduktan sonra sıkıntı yok herhangi bir yarış yok zaten kasmak isteyenler arbasını görmek isteyenleri kafadan salarız kalanı arkada takılır maksat o heyecanı gerçek bir F1 pistinde yaşamak

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Olm inşallah herşey gönlünce olur valla senden çok heyecanlıyım
                    Sagol baby

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      25 araç miniler olarak çıkacağız duruma göre 25 + da çıkabiliriz aramızda hırs olmaz herkes birbirini tanıyo pisitnde kurallarına uyduktan sonra sıkıntı yok herhangi bir yarış yok zaten kasmak isteyenler arbasını görmek isteyenleri kafadan salarız kalanı arkada takılır maksat o heyecanı gerçek bir F1 pistinde yaşamak
                      ya yarış olmadan adrenalin heyecan olmaz şimdi yarış falan diyorum ama bendede r50 var üzerler o yüzden pek sıcak bakmıyorum olsaydı bi JCW veya GP gelirdik

Yorum Yap

Sevgili bilgili moderatorlerim;
                        Hepimiz sizin gibi dogustan kask ile gelmedik bu hayata... (bende sacsiz dogmusum o da ayri bir hikaye.)
                        Bilen var, bilmeyen var. Bilenler okumasin, bilmeyenler icin bir aciklama yapsana...
                        Arabaya bir parca takilcak mi? Butun turlar ayri ayri tur zamani olarak daha sonra kullaniciya verilcek mi? Arabalar tek tek mi cikacak? Araya ne kadar bir pay birakilacak? Iki kisi beraber yardirmak (sizcede) isterse buna izin verilecek mi? Kendi kendine kaza yapan olursa n'olcak? Baskasina dokandiran olursa n'olcak?
                        Gibi, her eve lazim bilgilere aciz burada.

Wishacizaneman

Yorum Yap

ya yarış olmadan adrenalin heyecan olmaz şimdi yarış falan diyorum ama bendede r50 var üzerler o yüzden pek sıcak bakmıyorum olsaydı bi JCW veya GP gelirdik
                          Uzulme Lord'um R50 icinde sinif acilabilir. Hatta sen bir elinde nargile oteki elin viteste, ben bir elimde kahve fincanim, diger elim saclarimda bile yardirabiliriz. Yavas gideni dovmuyorlar. Ama bana bu kadar yavas gidersen bize zarar ettirirsin sen 3 tur at yari parasi alalim, bide kahve ismarlariz demislerdi...

Amac keyif, Mini'den daha guzel hangi araba donebilirki o sert kivrimli virajlari. Maksat kendini denemek ve eglenmek.

P.D: Olmadi biz seninle go-kart yapariz. :-)

Wishbujipatlatirman

Yorum Yap

Kisaca telefondan yaziyorum fakat detayli olarak yazacagim

5 er saniye arayla herkez cikicak

Kaskoniz pistte olusacak kazalari kapsamaz

Pist kazada aracinizi cekici ile dsariya alir

Birine vurursaniz aranizda halletmeniz gerekir

Piste vereceginiz bariyer duvar vs zararlari sahsıniz olarak karsilayacaksiniz

Transponder kiralamak isteyenler kiralayabilur extra bir tarifedir buda baska akillarda kalan her soruya cevap vermeye calisacagim

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Uzulme Lord'um R50 icinde sinif acilabilir. Hatta sen bir elinde nargile oteki elin viteste, ben bir elimde kahve fincanim, diger elim saclarimda bile yardirabiliriz. Yavas gideni dovmuyorlar. Ama bana bu kadar yavas gidersen bize zarar ettirirsin sen 3 tur at yari parasi alalim, bide kahve ismarlariz demislerdi...

Amac keyif, Mini'den daha guzel hangi araba donebilirki o sert kivrimli virajlari. Maksat kendini denemek ve eglenmek.

P.D: Olmadi biz seninle go-kart yapariz. :-)

Wishbujipatlatirman
                              Wishman gene yapacağını yaptın Normal cooperda en çok sevdiğim r50 dir r53 alabiliyoken r50 aldım bu benim tercihim, tercih etmemin nedeni ise klasik gibi durmasıdır ancak r53 te klasiği sonradan spora çevirmiş gibi duruyo ve benim göz zevkime hitap etmiyo, almama bile gerek yok aslında bende S jantı var zaten, bir kaput, bir egzoz, birde JCW body kit takıp çevirmeyi bilmiyomuyum veya direk r53 almayı ama bu benim kendi zevkim bazı arkadaşlar küçümsedi bunu o yüzden yazdım tenzih ederim üstünüze alınmayın. Bende R56 s almak için satmaya karar verdim zaten hayırlısıysa tabi

Yorum Yap

Aslı EMRE TURGUT tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Serkan demir i de ekleyelim aren o gelince yazacaktir zaten tesekkurler
                                Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Yazıyorum Emre ikinizde kanka
                                teşekkürler , hoop ordayız
                                Emre'yi listede benden önce yazmışsınız pisttede benim önümde olsun ben geçerim onu
                                En son düzenleyen serkan demir; 21-05-13, 17:33.
                                [CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X