Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Var var bitane daha da sahibi KIL, cikartmiyo disari garajdan. Forumda yazi kacirmasin diye adam bilgisayar basindan ayrilmiyormus...
R50, atmosferikcilerin ruhuna hitap eden bi aciklama olmamis. Tenzih ediyorum. R50 demek MINI'nin chopper'i demek, binecen, yayilacan, keyifli keyifli kullanacan. Hatta R50'ciler icin 'Ormanda cita kadar hizli kosamasalarda 10 kaplan gucundedirler' denir bu camiada... Lutfen yani...
Mini Cabbar'ı tanımamışsın o zaman..Garajdan çıkartmıyosa daha temizdir tabiki ama ben hergün biniyorum. Boyasız bir araç ve 100.000 km'de hergün binilen bir araçla hatta bazı r56'larla kıyaslarsak belli eder kendini
Mini Cabbar'ı tanımamışsın o zaman..Garajdan çıkartmıyosa daha temizdir tabiki ama ben hergün biniyorum. Boyasız bir araç ve 100.000 km'de hergün binilen bir araçla hatta bazı r56'larla kıyaslarsak belli eder kendini
yahu alinmasan diyorum hee? senin aracini begenmemek gibi bi durum yok govde rengi sahane ustelik. r56 alda proce acalim sanada.. heueheueheuh
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
yahu alinmasan diyorum hee? senin aracini begenmemek gibi bi durum yok govde rengi sahane ustelik. r56 alda proce acalim sanada.. heueheueheuh
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok dedin ya hani senin r50 ye gelinceye kadar niceleri var diye bende daha tanımadın diyorum alınma falan yok yani r56 alsam proje hazır zaten kafamda hepsi sağol teklifin için bende seni boş göndermiyim www.youtube.com/watch?v=VHBcS0fYWfc bu parça sana gelsin
Yorum Yap