Çok güzel buluşma olmuş. Durumum belli olmadığı için net birşey söylemedim evdekiler yazlık diye tutturunca o tarafa kaydık. Bir dahakine inşallah diyelim. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKimden cıktıgını ben de anlamadım aslına bakarsan)
Yorum Yap
-
Aslı murti mini tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar gercekten cok guzel bir bulusma oldu seviyeli ve duzgun insanlar olunca ortam kaliteli oluyor zaten herkeze tesekkurler cok eylendik)))
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göstermekan,konum,ilgi.. hersey cok guzeldi..
sadece benim memleketim kilis.. bizim mutfagimiz cok iyi oldugu icin. acaba ben mi cok sey istiyorum:S
yinede olsun. teşşekürler hersey icin...
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanada ayrı teşekkür ediyorum kardeşim oralardan gelip bizimle oldun sıra bizde
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ben de aslında aynı seyi dusunuyordum, yaka kartı gibi birseyler yapılabilir. En azından nick'lerimiz yazar, ismimiz, plakamız da yazar. cok rahat olur muhabbet.
Yorum Yap
-
Sanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....
P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 20-05-13, 06:25.
Yorum Yap
-
Berna
-
Berna
Arkadaşlar dün gerçekten çok güzeldi gelen ve özellikle bize bu organizasyonu hazirlayan herkese çok teşekkür ediyorum inanılmaz keyifli bir gun geçirdim...bu kadar kalabalik bir topluluğun bir arada vakit gecirebilmesi çok zor oldugundan ne kadar kaliteli bir forumumuz oldugunu bir kez daha göstermiş olduk...tabi insan boyle organizasyonlarda bulununca haftaya bir daha toplanasi geliyor o yüzden kiymetini bilelim arayi fazla acmayalim
Yorum Yap
-
Berna
-
brnx2
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterharika olmus bu video!
Yorum Yap
Yorum Yap