Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle gerçekten harika bir buluşmaydı. Katılan herkese özellikle taa İstanbullardan üşenmeyip gelen NDG'ye çok çok teşekkürler.

Bence NDG yanlış anlaşılmış, sadece şaka yaptığını düşünüyorum ben. Zaten biz Faruk abi ile yarış maksadı ile değil anlık bir havaya girme sonrası ( 70 radarı sınırına 3 Mini girince ) gazı açtık. Kimin geçip geçmediği çok önemli değil. Bana sorarsanız o gaza hiç gelmeseydik çok daha iyiydi. Hem miniclubtr adına hem de Mini ruhu adına hoş bir durum oluşturmadı (ki bunu da zaten NDG ve orçun ile gün sonunda konuştuk ).(bir scirocco, bir bmw toplantısında olsaydık olabilirdi de Mini' ye yakıştıramıyorum. ) Ben kendi adıma özür dilerim. Olayı uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu arada Tarık abi Mini dışında da ortak hobilerimiz olduğunu öğrendik, belki bir rc buluşması da yaparız birlikte. Tebrik edecek bir durum yok özel bir yetenek filan sergilemedik, sadece gazlara yüklendik.
    Can abinin yorumu bence özetliyor kısaca son konuşulan kısmı; yapılmasa iyiydi fakat keyifli bir manzara da oluştu bana göre, sen o ben geçti geçmedi muhabbeti değil bu. O anda koskoca yolda 3 MINI yanyana ve yolu kapatmışlar arkalarında tamamen bizler

Burda dostluk arkadaşlık saygı sevgi var, ötesi olmadı olmamalı.

Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada orçun kardeşimi unutmadım. Sadece ayrı bir post da adı geçsin istedim Buluşmayı düzenlediğin için sana ayrıca teşekkürler.
    Teşekkür ederim abi, çok güzel bir günü hepimizin katılımı ile yakaladık, inanılmaz mutlu oldum ben darısı 3. evente.

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çekilen fotoları bekliyoruz
    Evet NDG ve Tarık abiden resimleri videoları beklediğimizi belirtelim bir kez daha.

Yorum Yap

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Maşallah her mini mizi güzel bir gün olmuştur inş
        2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Oncelikle Orcun'a gosterdigi tum ozveriden, emekten dolayi Tesekkur ederim! Gerçekten cok iyi isler çıkarıyorsun Ankara'da ve biliyorum ki bu daha bir baslangic

Anıtkabir'i eventi biliyorsun hayalim.. Eminim cok yuksek katilimla birgun gerceklestirmemize onayak olacaksin

Sent from Beko Su Sebili..
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Tarik ve NDG konusuna gelince dusuncemi burda degil NDG'nin actigi topicte objektif bicimde yazmayi tercih ediyorum..

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve ilk buluşmaya dün katıldım. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aranızdan erken ayrılmama ragmen başından sonuna kadar çok keyifliydi. Orcun kardesime beni aranıza kattığı için, diğer arkadaslara bana hiç yabancılık çektirmedikleri için çok teşekkür ederim. Diğer buluşmalarda daha çok katılım olur umarım ve herbirinizi tanırım.

Yorum Yap

Belli ki çok keyifli bir buluşma olmuş, ufak tefek sürtüşmeler tatlıya bağlanır umarım. Anıtkabir etkinliğine ben de çok katılmak isterim.
                [CENTER]
                VENI, VIDI, MINI.
                [/CENTER]

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Oncelikle Orcun'a gosterdigi tum ozveriden, emekten dolayi Tesekkur ederim! Gerçekten cok iyi isler çıkarıyorsun Ankara'da ve biliyorum ki bu daha bir baslangic

Anıtkabir'i eventi biliyorsun hayalim.. Eminim cok yuksek katilimla birgun gerceklestirmemize onayak olacaksin

dahada iyi olacağımıza inanıyorum Haktan teşekkürler güzel yorumun için.

Aslı rstyzc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve ilk buluşmaya dün katıldım. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aranızdan erken ayrılmama ragmen başından sonuna kadar çok keyifliydi. Orcun kardesime beni aranıza kattığı için, diğer arkadaslara bana hiç yabancılık çektirmedikleri için çok teşekkür ederim. Diğer buluşmalarda daha çok katılım olur umarım ve herbirinizi tanırım.
                  Her buluşmamız ilk buluşma gibi bizim için, aramıza hoşgeldin kardeşim ne mutlu bana.
                  Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Belli ki çok keyifli bir buluşma olmuş, ufak tefek sürtüşmeler tatlıya bağlanır umarım. Anıtkabir etkinliğine ben de çok katılmak isterim.
                  her zaman bekleriz.

Yorum Yap

Tarik bey, yaslarimiz yakin olabilir belki buyuksunuzdur benden...bn 22 sene yasadim ankarada ilkokuldan univerditenin somuna kadar...
                    Cok guzel bi bulusma yapmissiniz ankara uzun yillardir bu derece organize oldu siz ve diger arkadaslar sayesinde... Bi siteler bu tip dostluklar icin bii aractir benim icin simdi ankarada istanbulda birsuru arkadasimiz oldu ayni dili konustugumuz

Boyle gidislere uzuluyorum ondan yaziyorum, insallah sakinlesince bu fikrinizden donersiniz...
                    Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Cok guzel bi event oldu katılan arkadaşların hepsinin emegine saglık. Tanıştığım herkesten memnun kaldım orcuna da ilgisi icin ayrı tesekkur ederim

Sent via Tapatalk
                      5 Black.

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Tarik bey, yaslarimiz yakin olabilir belki buyuksunuzdur benden...bn 22 sene yasadim ankarada ilkokuldan univerditenin somuna kadar...
                        Cok guzel bi bulusma yapmissiniz ankara uzun yillardir bu derece organize oldu siz ve diger arkadaslar sayesinde... Bi siteler bu tip dostluklar icin bii aractir benim icin simdi ankarada istanbulda birsuru arkadasimiz oldu ayni dili konustugumuz

Boyle gidislere uzuluyorum ondan yaziyorum, insallah sakinlesince bu fikrinizden donersiniz...
                        Pasa'm ne guzel de yazmissin. (Tarik, Pasa'miz 38'inde sitede 3. sozu gecendir.) Bence de be Pasa'm, gitmesin ama kimse gitmesin, herkez kalsin. Mutlu mutlu yasayalim herdaim....

Wishman
                        En son düzenleyen WISHMAN; 25-02-13, 19:03.

Yorum Yap

en soldaki laser blue da kendımı gordum adeta

Yorum Yap

Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Cok guzel bi event oldu katılan arkadaşların hepsinin emegine saglık. Tanıştığım herkesten memnun kaldım orcuna da ilgisi icin ayrı tesekkur ederim

Sent via Tapatalk
                            5 Black.
                            Ben teşekkür ederim, abi sen gitmeden bi tane daha yapalım.

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Pasa'm ne guzel de yazmissin. (Tarik, Pasa'miz 38'inde sitede 3. sozu gecendir.) Bence de be Pasa'm, gitmesin ama kimse gitmesin, herkez kalsin. Mutlu mutlu yasayalim herdaim....

Wishman
                            en güzeli abi mutlu mesut olalım hep.

Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster

bir sonraki eventte çık gel kardeş kardeş gezersiniz

Yorum Yap

Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Sen degilsin o benim (:

Sent via Tapatalk
                              5 Black.

Yorum Yap

Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Sen degilsin o benim (:

Sent via Tapatalk
                                5 Black.
                                Siz kardeşsiniz.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X