Aslı rstyzc tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkürler... Çok süper olmuş...Begenmenize sevindimAslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEmeğine sağlık guzel olmus (:
Sent via Tapatalk
5 Black.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Emeğine sağlık guzel olmus (:Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
-
Bu hızla gerçekten sosyal medyada bir albume gerek var.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTebrikler Ankara'da ikamet eden Mini'cilerimiz (bknz=Ankara Grubu denmemistir.) Tebrikler Ankara'ya supriz yapan arkadaslar. Tebrikler corbaya tuzu katan Orcun. Tebrikler panaromik guzel photolar.
Tebrikler Atamizi Anitkabir'de ziyaret etmeyi uygun goren Cumhuriyet Mini'cileri.... :-)
P.S: Sanirim artik bir web sayfasi daha acip yapilmis butun bulusmalarin photolarini duzenli bir sekilde koymaya geldi sira... @Admin'im Haktan....
Wishman
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYapmış olduğunuz bu güzel buluşmadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar çok başarılı bi iş çıkarmışınız katılanlar hazırlayanlar süpersiniz.Bigün kesinlikle buluşacağınız yerde en erken gelen birisi olarak beni göreceksini
Abi teşekkürler, her zaman geliyorum demen yeterli dahada güzel olacağına inanıyorum
Bir yorum yaz:
-
Yapmış olduğunuz bu güzel buluşmadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar çok başarılı bi iş çıkarmışınız katılanlar hazırlayanlar süpersiniz.Bigün kesinlikle buluşacağınız yerde en erken gelen birisi olarak beni göreceksini
Bir yorum yaz:
-
Tebrikler Ankara'da ikamet eden Mini'cilerimiz (bknz=Ankara Grubu denmemistir.) Tebrikler Ankara'ya supriz yapan arkadaslar. Tebrikler corbaya tuzu katan Orcun. Tebrikler panaromik guzel photolar.
Tebrikler Atamizi Anitkabir'de ziyaret etmeyi uygun goren Cumhuriyet Mini'cileri.... :-)
P.S: Sanirim artik bir web sayfasi daha acip yapilmis butun bulusmalarin photolarini duzenli bir sekilde koymaya geldi sira... @Admin'im Haktan....
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Siz kardeşsiniz.Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen degilsin o benim (:
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
Sen degilsin o benim (:Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
en soldaki laser blue da kendımı gordum adeta
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
Ben teşekkür ederim, abi sen gitmeden bi tane daha yapalım.Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel bi event oldu katılan arkadaşların hepsinin emegine saglık. Tanıştığım herkesten memnun kaldım orcuna da ilgisi icin ayrı tesekkur ederim
Sent via Tapatalk
5 Black.
en güzeli abi mutlu mesut olalım hep.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPasa'm ne guzel de yazmissin. (Tarik, Pasa'miz 38'inde sitede 3. sozu gecendir.) Bence de be Pasa'm, gitmesin ama kimse gitmesin, herkez kalsin. Mutlu mutlu yasayalim herdaim....
Wishman
bir sonraki eventte çık gel kardeş kardeş gezersinizAslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
en soldaki laser blue da kendımı gordum adeta
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: