Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Super olmus.tebrikler hepinize. Ndg yi ayrica tebrik ediyorum helal olsun valla

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    sigpic

Yorum Yap

Yorum Yap

Cok ani bi kararla gittim.. Guzel bi surpriz oldu kimseye renk vermeden Orcun'la guzel kararlastirdik..Sagolsun beni Esenbogadan karsiladi,kucuk bi sehir turu yaptik bulusma saati gelene kadar.. esenboga Borusan'a ve GOP MINI Showroom'a gittik. Orada Yigitcan bizi cok guzel agirladi..ona da flayer verdim hatta foruma uye olmus ama hic kendini tanitmamis diyede hemen bi konu acmaya yonelik girisimlerde bulundum heheheehehehe .. (NDGworks!)

Samimiyetiniz,misafirperverliginiz ve hos sohbetiniz icin cok tesekkur ederim..Cok iyi karsilandim ve agirlandim.. Anitkabir'de bi kac defa dusmekten son anda kurtuldum bi daha o yollar icin daha makul bi ayakkabi seccegimden emin olabilirsiniz

Orcunun sunroofsuz fikara Cm'sinde camdan sarkip ucusan saclarima inat guzel guzel fotograflar cektim hepsini paylasacagim emin olabilirsiniz

Benzinde Orcunla tavla oynadik ama bugun butun sansimi havanin gunesli olmasindan yana kullandim sanirim.. kotu bi maglubiyetle oyunu biraktim..
        Herkes gittikten sonra bilkentte bowlinge gittik ucaga kadar oyalanmak icin..orasida ne sorunlu bi yerdi ya .. 2.oyunu yarida biraktik havalimanina uctuk..mson bi kac kmde orcunla yer degistirdik sagolsun bi de Manuel konturiymen kullanmis oldum.. bu arada Orcunun strikelari bitmek bilmedi yine bi maglubiyet aldim. bence bi gece duzgun bi yerde bowling eventi yapin gencler sizde spontane bulusmalar cok daha zevkli olur.. bi kisminiz yakin oturuyorsunuz degerlendirin firsatlari bol bol Yoksa usenmem yine kalkar gelirim bu sefer hadi pes13 oynayalim diye hiahihaihaiahiah

Gunun en guzel fotografi benim icin Kayhan'in soz ettigi Panoramik fotograftir. Kendileri facebookta cover photo oldu ( http://fb.com/nazlidenizgul )

ps.

can mailini yollar misin bana videolari atayim
        yemekte bi tane bile fotograf cektirmedik yaziklar olsun..
        dedikodulari yarina sakliyorum artik uyumazsam zombiee NDG olarak yarin basbelaniz olacagim

tekrardan hersey icin cok tesekkur ediyorum!! En kotu organizasyonumuz boyle olsun Bomba gibi eventlerde gorusmek dilegiyle!
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Yinede bir hatamız, eksiğimiz olduysa affola şimdiden. Ankara ekibini cidden samimi, keyifli ve içten buluyorum.

Benim araçta eksik çok farkındayım, sunroof yok plaka yok benzin yok
          Ankaranın soğuk havasına inat şanslıydık senin şansına hava gerçekten güzeldi ve sıcaktı ideal bir event günü düşünmüsüz.
          rollhouse'da bi anormallik vardı gerçekten bakıma ihtiyacları var kulaklarını çekerim onların ben.
          Ben maçı kurup sana hber veririm pes13 hazır baskan, öğrendin artık ankarayıda NDG tarif etmeye gerk yok diye düşünüyorum. Çık gel her zaman.

Kumarda şans benden yana iyi mi kötü mü bilemedim Aşk tarafı senin artık.

İstediğin zaman gel 1 saat önce haber vermen yeterli.

Yorum Yap

bi tane daha paylasayim dayanamadim
            Telefondakileri ayiklayinca soz yuklerim.

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              yok ben JCWyi degilde Can'in arabayi isterdim can stock hali ile jcw'ye kucuk bi ders verdi evlere senlikti videoya bile alamadim bak siz dusunun

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
              Ben foruma üye olmayanları çağırdığım için ndg bana hala kızgın sanırım, neyseki çağırdıklarım katılmadılar eventte her hangi bir kural ihlali olmadı,

Füme r56 Can ile kardeşim Faruk'un trafikte gazladıklarını bende gördüm ve direk Faruk'u aradım düzgün gitmeleri için uyardım, lakin o sırada belliki senin yazdığına göre r56 Can, Faruk'taki r53ü geçmiş, Helal olsun diyorum ve Can'ı TEBRİK EDİYORUM. Çok normaldir bir arabanın başka bir arabayı geçmesi !!!

NDG senin için ufak bir not yazıyorum;

Ben; o bunu geçti, bu bunu geçemedi diyologlarını yapmayalı ve bu sohbetlerin içinde olmayalı sanırım 10 yıldan fazla oldu, o yüzden yazdığın "DERS VERMEK" ile ilgili iletiye sadece r56 Can'ı TEBRİK EDEREK cevaplıyorum. Böyle şeyler çok normaldir heyecana kapılmaya gerek yok, bir gün o geçer başka bir gün başkası geçer, sana önerim sakin ol, fazla hırs yapma bu konuları.

Yorum Yap

Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ben foruma üye olmayanları çağırdığım için ndg bana hala kızgın sanırım, neyseki çağırdıklarım katılmadılar eventte her hangi bir kural ihlali olmadı,

Füme r56 Can ile kardeşim Faruk'un trafikte gazladıklarını bende gördüm ve direk Faruk'u aradım düzgün gitmeleri için uyardım, lakin o sırada belliki senin yazdığına göre r56 Can, Faruk'taki r53ü geçmiş, Helal olsun diyorum ve Can'ı TEBRİK EDİYORUM. Çok normaldir bir arabanın başka bir arabayı geçmesi !!!

Ben; o bunu geçti, bu bunu geçemedi diyologlarını yapmayalı ve bu sohbetlerin içinde olmayalı sanırım 10 yıldan fazla oldu, o yüzden yazdığın "DERS VERMEK" ile ilgili iletiye sadece r56 Can'ı TEBRİK EDEREK cevaplıyorum. Böyle şeyler çok normaldir heyecana kapılmaya gerek yok, bir gün o geçer başka bir gün başkası geçer, sana önerim sakin ol, fazla hırs yapma bu konuları.
                Polemige girmek istemiyorum ama,

Ben boyle seylere takilmam merak etme sen.. Neden oyle dedigimi daha normal bi uslupla ogrenmek istedigini dile getirseydin sana kizmazdim,sasirttin beni oyle diyeyim..NEYSE bi onemi yok zaten. cok istersen aciklamasini sana bi ara guzelce yaparim o zaman anlarsin ne demek istemis oldugumu..

nota gerek yok gayette saka maksatli yazdim.. bozulacak bisey yok.. "hirs" kelimesi yanlis, hirs yaptigim net bi kac konuyu goz onune alacak olursak bu olay cok komik kaliyor, bizde makara konusu oldu,gulduk gectik sadece tabi bu seni rahatsiz ettiyse bizde bi daha dile getirmeyiz olur biter..

Senin oneriye ihtiyacin yok ama sen keyfine bak takilma bu kadar cidden gerek yok..

yeniden yineliyorum: Bizde biliyoruz arabalarin ne oldugunu neler yapabilecegini o olay sadece bizim icin tamamen geyik konusu oldu kapandi ve bitti benim icin su saatten sonra. lafini edersem bana da deniz demesinler ok?

ps.konuda kapansin eger bisey yazmak istersen de pm fln at event konusuna yazik olmasin
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Sagolasin Abicim somestrin son gununu de boyle degerlendirmis oldum. cohta guzel ohta eyi oldu

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
                  Kanka valla isten gucten gelemedim halbuki o kadar da konusmustuk. Baska bir bulusmaya insallah

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Kanka valla isten gucten gelemedim halbuki o kadar da konusmustuk. Baska bir bulusmaya insallah

IZM-5655-TCHB
                    Senin canin sagolsun Kankacim
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Polemige girmek istemiyorum ama,

Ben boyle seylere takilmam merak etme sen.. Neden oyle dedigimi daha normal bi uslupla ogrenmek istedigini dile getirseydin sana kizmazdim,sasirttin beni oyle diyeyim..NEYSE bi onemi yok zaten. cok istersen aciklamasini sana bi ara guzelce yaparim o zaman anlarsin ne demek istemis oldugumu..

nota gerek yok gayette saka maksatli yazdim.. bozulacak bisey yok.. "hirs" kelimesi yanlis, hirs yaptigim net bi kac konuyu goz onune alacak olursak bu olay cok komik kaliyor, bizde makara konusu oldu,gulduk gectik sadece tabi bu seni rahatsiz ettiyse bizde bi daha dile getirmeyiz olur biter..

Senin oneriye ihtiyacin yok ama sen keyfine bak takilma bu kadar cidden gerek yok..

yeniden yineliyorum: Bizde biliyoruz arabalarin ne oldugunu neler yapabilecegini o olay sadece bizim icin tamamen geyik konusu oldu kapandi ve bitti benim icin su saatten sonra. lafini edersem bana da deniz demesinler ok?

ps.konuda kapansin eger bisey yazmak istersen de pm fln at event konusuna yazik olmasin
                      Benim adıma hiç muhattap olmamı gerektirecek bir konu olmadığını zaten ima etmiştim ben !!! Çünkü ben sahip olduğum Miniler'e; başkalarının arabasını geçsin diye sahip DEĞİLİM !!! O yüzden muhattap olmadıgım bir konunun zaten kapanmasıda söz konusu değildir, pm atmaya gerek yok, Herkes yazabileceği ve yazamacağı kelimeleri bilsin yeter ! Event konusuna yazık olacak iletiyi ben değil zaten sen başlattın !!!

Senin geyik dediğin, gülüp geçtiğim dediğin konular ve yazdıkların benim yıllardır değer verdiğim araçlar ile iligili olduğu için bu davranışın YANLIŞ tır!! Bu böyle biline , ben senin güldüğün geçtiğin arabaya SAHİBİM ve ona sahip olmak için ve bu güne kadar elimde tutumak için uğraşlar verdim ve halada veriyorum, Buna sen gülüp geçemez ve dalga konusu yapamazsın !!

Tüm forum üyelerinden özür diliyorum fakat bu muhabbeti daha fazla sürdürmek istemediğimi açıklıyorum, bu foruma yazdığım son iletidir, herkese hoş sohbetler diliyorum.

PS: Admin olan arkadaşlar sizden ricam, bana ait olan başlıkların, bana yazılan ve benim yazdığım tüm iletilerin ve fotoların silinmesini rica ediyorum, bu forumda hiç var olmamış olmak istiyorum.

Teşekkürler

TARIK

Yorum Yap

Bu kadr güzel bir event'i baltalamanın anlamı yok ders vermek ne demek NGG !!?? her neyse polemiğe girmeyeceğim

Tarık bey kendi insyatifim ile hiç bir postunuzu editlemiyor ve silmiyorum sizden ricam Pm 'ime bir geri dönüş saygılar
                        En son düzenleyen ARENIMO; 25-02-13, 12:15.

Yorum Yap

Tarık selamlar oluşan durumdan dolayı sizden özür dileriz, diger arkadaslarıma da tekrar söylüyorum ki siz de zaten biliyorsunuz bu forum diger forumlar gibi degil ve biz zaten gazlama muhabbeti yapılmasını kesinlikle ve kesinlikle tasvip etmiyoruz, sadece proje bölümümüzde tune eden arkadaslarımız zaten gerekli konuları acıyor ama biz kalkıp da o geçti bu gecti muhabbetti yapacak bir platform hazırlamadık o yüzden lütfen içiniz rahat olsun ve tabii ki daha önce soyledigim gibi üye olmayan sizin referansınız olan arkadaslar katılabilir sonrasında da üye olurlar veya olmazlar isteklerine göre.
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Arkadaşlar öncelikle gerçekten harika bir buluşmaydı. Katılan herkese özellikle taa İstanbullardan üşenmeyip gelen NDG'ye çok çok teşekkürler.

Bence NDG yanlış anlaşılmış, sadece şaka yaptığını düşünüyorum ben. Zaten biz Faruk abi ile yarış maksadı ile değil anlık bir havaya girme sonrası ( 70 radarı sınırına 3 Mini girince ) gazı açtık. Kimin geçip geçmediği çok önemli değil. Bana sorarsanız o gaza hiç gelmeseydik çok daha iyiydi. Hem miniclubtr adına hem de Mini ruhu adına hoş bir durum oluşturmadı (ki bunu da zaten NDG ve orçun ile gün sonunda konuştuk ).(bir scirocco, bir bmw toplantısında olsaydık olabilirdi de Mini' ye yakıştıramıyorum. ) Ben kendi adıma özür dilerim. Olayı uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu arada Tarık abi Mini dışında da ortak hobilerimiz olduğunu öğrendik, belki bir rc buluşması da yaparız birlikte. Tebrik edecek bir durum yok özel bir yetenek filan sergilemedik, sadece gazlara yüklendik.

Yorum Yap

Bu arada orçun kardeşimi unutmadım. Sadece ayrı bir post da adı geçsin istedim Buluşmayı düzenlediğin için sana ayrıca teşekkürler.

Yorum Yap

Çekilen fotoları bekliyoruz
                                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X