..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupersiniz tek kelime ile umarim 3. Bulusmaya Ustanbuldan bir kafile ile katiliriz
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuluşma için ben de çok teşekkür ediyorum herkese... bendeki fotolar da aynı olduğu için eklemedim. Diğer fotoları sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlarımızdan Flyerleri elden teslim ettiği için NDG ye de teşekkür ederim.
Yorum Yap
-
Helal olsun, bana gore en anlamli bulusma olmus Anitkabir ziyareti iyi dusunulmus..
Haftaya da Fatih kardesimizin showroom'u acilacakmis ayin 2'sinde.. Acilis ziyaretinde bulunalim diyorum hepberaber
Bu arada araclar cok guzeller masallah, ama Tarik Bey'e ayrica Masallah diyorum.. Hasta oldum Austin'e1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHelal olsun, bana gore en anlamli bulusma olmus Anitkabir ziyareti iyi dusunulmus..
Haftaya da Fatih kardesimizin showroom'u acilacakmis ayin 2'sinde.. Acilis ziyaretinde bulunalim diyorum hepberaber
Bu arada araclar cok guzeller masallah, ama Tarik Bey'e ayrica Masallah diyorum.. Hasta oldum Austin'e
Yorum Yap
-
Peki austinin arkasindaki r53 jcw de onun deilmiydi ? Tek adam iki arac nasil geldiler yaw1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki austinin arkasindaki r53 jcw de onun deilmiydi ? Tek adam iki arac nasil geldiler yaw
Şaka bi yana kardeşiyle geldiler.
Yorum Yap
-
NDG'ye verseydi madem
Neyse offtopic yapmicam ama o aracta cok guzel masallah sayilidir heralde TR'de1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG'ye verseydi madem
Neyse offtopic yapmicam ama o aracta cok guzel masallah sayilidir heralde TR'de
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel bir buluşma olmuş Nazlı helal olsun Abi'm harbi minici işte
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrcun harika bir bulusma olmus belli ayri bir foto albumu yapalim
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
Yorum Yap