NDG cim biz icraat yapmadan olusturduk burayı haklısın baskaları gibi bagıra cagıra yapmıyoruz icraatlarımız ayrıca nankorluk yapma
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ocak 2013 / Maria'nin Bahcesi - Brunch
Çöküş
X
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINI Club TURKIYE badge ine bi yakın cekim yapsaydın ya da cekime Fade in ile Badge den baslasaydın ne guzel olurdu
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAklımda fena planlar var Berna cok fena hatta cok guzel bir surprizim var size gosterdigim ve sadece ve sadece organizasyona gelenlere verilecek
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti
Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarak bu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadde ulenn ne alaka
talha dısında dıger yazdıkların bahanelerını soledıler kekom ama katılmalarını cok ısterdım bıdahakı sefere ınsallah kalabalık cok daha fazla olacak
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyi dedin KEKUTI
Cumartesi ve pazar günü baya kötü grip olmuştum.Hatta pazar günü yatakta yatıyodum.Oraya gelipte millete grip bulaştırma bencilliğini göstermek istemedim.Hatta şu an bile sesim o kadar garip çıkıyoki.Bu sesin ağzımdan çıktığına inanamıyorum
Bir sonraki sefere inşallah.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar çok güzel buluşma olmuş.Mutluluğumuz ve birlikteliğimiz daim olsun inşallah.Ben niye katılamadığımı yazmıştım (http://www.miniclubtr.com/forums/sho...i-Brunch/page8 ) ama sanırımı dikkatten kaçmış sorun değil.
Cumartesi ve pazar günü baya kötü grip olmuştum.Hatta pazar günü yatakta yatıyodum.Oraya gelipte millete grip bulaştırma bencilliğini göstermek istemedim.Hatta şu an bile sesim o kadar garip çıkıyoki.Bu sesin ağzımdan çıktığına inanamıyorum
Bir sonraki sefere inşallah.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçun izmire'de bekleriz misafirimiz olAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...
Wishmanidinleman
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrcun lafi bile olmaz dedigim gibi bi dahaki sefere otelde vs. degil direk bide kalirsin.. Annemde cok sevmis seni Gelcem gelcem ben is durumlarima gore bi ankarayi karistiracagim her turlu
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
sen gelene kadar bakarsın çıkar gelirim ben belli olmaz bi twite bakıo biliosun yalnız o çirkin cocosh çok havlamasın bakk
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn son düzenleyen orcun; 21-01-13, 15:20.
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen herkeze çok teşekkürler buluşma süperdi baya kyifli geçti ama esas avrupa yakasına dönüş kapışması daha beter di TEM TEM olalı böle kapışma görmedi diyebilirim
Resim çekenlerden resimleri mutlaka bekliyoruz
Ben Avrupa -Asya geçişini GoPro ya aldım onu da Youtube a yüklüyorum az biraz büyük olduğu için anca yarın a biter
Link i atarım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha cok gecmis olsun bi dahaki sefere bekliyoruz mutleekaa
Yorum Yap
-
Teşekkür Ederim Cnm
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraction var mı videoda kaçıncı sn de dakikada başlıyo hayatımızdan boşa 25 dakika çalmayalım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap