Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

20 Ocak 2013 / Maria'nin Bahcesi - Brunch

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Arkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti

Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarak bu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Başkan götürmüşsün gene ne varsa
      Yiyecek varsa affetmem baskan .
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Arkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti

Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarak bu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik
        Hadde ulenn ne alaka
        talha dısında dıger yazdıkların bahanelerını soledıler kekom ama katılmalarını cok ısterdım bıdahakı sefere ınsallah kalabalık cok daha fazla olacak
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Bu arada angaradan orçunnun gelmeside günün güzel süpriziydi onada ayrıca bi teşekkür ederim
          Oncelikle davet eden NDG, Gokhan ve Can basta olmak uzere ozledgim Mini organizasyonlarini bana tekrar yasatan ve yuzyuze tanistigim MiniClubTR uyelerine cok cok tesekkur ediyorum

Cok keyifli sohbet dolu ve eglenceli bir gun gecirdim. lutfen bu olusumun kiymetini bilin
          Cabuk gecen bir pazar gunuyle sabah veda ediyorum simdilik ama cok arayi acmadan tekrardan sizlerle bir araya gelmeyi simdiden istiyorum, hersey icin herkese tesekkurler.

Son olarak Arabali veya arabasiz gelmeden haber vermeniz yeterlidir Ankara'ya da gelmenizi ve bu soguk sehre renk katmaniz dilegiyle..

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Oncelikle davet eden NDG, Gokhan ve Can basta olmak uzere ozledgim Mini organizasyonlarini bana tekrar yasatan ve yuzyuze tanistigim MiniClubTR uyelerine cok cok tesekkur ediyorum

Cok keyifli sohbet dolu ve eglenceli bir gun gecirdim. lutfen bu olusumun kiymetini bilin
            Cabuk gecen bir pazar gunuyle sabah veda ediyorum simdilik ama cok arayi acmadan tekrardan sizlerle bir araya gelmeyi simdiden istiyorum, hersey icin herkese tesekkurler.

Son olarak Arabali veya arabasiz gelmeden haber vermeniz yeterlidir Ankara'ya da gelmenizi ve bu soguk sehre renk katmaniz dilegiyle..
            Orçun izmire'de bekleriz misafirimiz ol
            sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster

iyi dedin KEKUTI

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Orçun izmire'de bekleriz misafirimiz ol
                Evet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...

Wishmanidinleman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Evet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...

Wishmanidinleman
                  Orcun gelirse abi pide yaptırıp geliyorum buluşmaya

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Orcun gelirse abi pide yaptırıp geliyorum buluşmaya
                    Walla bana da yaptirmassan Orcun ile kavga ederiz! gecen sefer yaptirdigim 'paket' leri unutma....

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Walla bana da yaptirmassan Orcun ile kavga ederiz! gecen sefer yaptirdigim 'paket' leri unutma....
                      Sen iste abicim lafı olmaz köfte proğramı ne oldu bu arada

Yorum Yap

Arkadaşlar herkese günaydın dün çok keyifli bir kahvaltı geçirdik herkese arabaları gibi gergin bir topluluk olmadığımız ve böyle keyifli organizasyonlar yapabildiğimiz için çok teşekkür ediyorum.Orçun'un da gelmesi güne ayrı bir keyif kattı belki bizde havalar düzelince bir Ankara çıkarması yaparız
                        p.s Sevgili NDG operasyon başarılı geçmiş ki aksama kadar acıkmadi İmajI kıvama getirmeye çalışıyoruz bizi izlemeye devam edin

Yorum Yap

Ya youtube kıllık yaptı 2.6 gb lik görüntü 22 dakika sabaha kadar yükledi sonra video çok uzun diye kanal a koymadı bu nasıl iş anlamadım

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          meraktan geberdim paylas artik su linki cemoo

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Ya youtube kıllık yaptı 2.6 gb lik görüntü 22 dakika sabaha kadar yükledi sonra video çok uzun diye kanal a koymadı bu nasıl iş anlamadım
                            basan ıkıye bolecektın o sekılde hoop youtube
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Orcun lafi bile olmaz dedigim gibi bi dahaki sefere otelde vs. degil direk bide kalirsin.. Annemde cok sevmis seni Gelcem gelcem ben is durumlarima gore bi ankarayi karistiracagim her turlu

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Başkan bu akşam bi daha denicem bi ayar yaptım hallolucak

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                basan ıkıye bolecektın o sekılde hoop youtube

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X