Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ocak 2013 / Maria'nin Bahcesi - Brunch
Çöküş
X
-
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...
Wishmanidinleman
Bir yorum yaz:
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçun izmire'de bekleriz misafirimiz ol
Wishmanidinleman
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti
Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarakbu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem
bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik
Bir yorum yaz:
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOncelikle davet eden NDG, Gokhan ve Can basta olmak uzere ozledgim Mini organizasyonlarini bana tekrar yasatan ve yuzyuze tanistigim MiniClubTR uyelerine cok cok tesekkur ediyorum
Cok keyifli sohbet dolu ve eglenceli bir gun gecirdim. lutfen bu olusumun kiymetini bilin
Cabuk gecen bir pazar gunuyle sabah veda ediyorum simdilik ama cok arayi acmadan tekrardan sizlerle bir araya gelmeyi simdiden istiyorum, hersey icin herkese tesekkurler.
Son olarak Arabali veya arabasiz gelmeden haber vermeniz yeterlidir Ankara'ya da gelmenizi ve bu soguk sehre renk katmaniz dilegiyle..
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada angaradan orçunnun gelmeside günün güzel süpriziydi onada ayrıca bi teşekkür ederim
Cok keyifli sohbet dolu ve eglenceli bir gun gecirdim. lutfen bu olusumun kiymetini bilin
Cabuk gecen bir pazar gunuyle sabah veda ediyorum simdilik ama cok arayi acmadan tekrardan sizlerle bir araya gelmeyi simdiden istiyorum, hersey icin herkese tesekkurler.
Son olarak Arabali veya arabasiz gelmeden haber vermeniz yeterlidir Ankara'ya da gelmenizi ve bu soguk sehre renk katmaniz dilegiyle..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti
Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarakbu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem
talha dısında dıger yazdıkların bahanelerını soledıler kekom ama katılmalarını cok ısterdım bıdahakı sefere ınsallah kalabalık cok daha fazla olacak
Bir yorum yaz:
-
Aslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan götürmüşsün gene ne varsa
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryemezmıyım abı menemen sosıs borek receller falan fılan yedım yedım yedım
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMelemen yedirmediniz mi Admin'ime?
Sabahtan sayikliyordu ama..
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradmin bey hayatindan memnun gibi gorunuyordu valla..
[ATTACH]524[/ATTACH]
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
ne cok ugrastim ben sunu yapistirmak icin!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: