Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

20 Ocak 2013 / Maria'nin Bahcesi - Brunch

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orcun gelirse abi pide yaptırıp geliyorum buluşmaya
    Walla bana da yaptirmassan Orcun ile kavga ederiz! gecen sefer yaptirdigim 'paket' leri unutma....

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...

Wishmanidinleman
    Orcun gelirse abi pide yaptırıp geliyorum buluşmaya

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orçun izmire'de bekleriz misafirimiz ol
    Evet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...

Wishmanidinleman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti

Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarak bu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik
    iyi dedin KEKUTI

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Oncelikle davet eden NDG, Gokhan ve Can basta olmak uzere ozledgim Mini organizasyonlarini bana tekrar yasatan ve yuzyuze tanistigim MiniClubTR uyelerine cok cok tesekkur ediyorum

Cok keyifli sohbet dolu ve eglenceli bir gun gecirdim. lutfen bu olusumun kiymetini bilin
    Cabuk gecen bir pazar gunuyle sabah veda ediyorum simdilik ama cok arayi acmadan tekrardan sizlerle bir araya gelmeyi simdiden istiyorum, hersey icin herkese tesekkurler.

Son olarak Arabali veya arabasiz gelmeden haber vermeniz yeterlidir Ankara'ya da gelmenizi ve bu soguk sehre renk katmaniz dilegiyle..
    Orçun izmire'de bekleriz misafirimiz ol

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada angaradan orçunnun gelmeside günün güzel süpriziydi onada ayrıca bi teşekkür ederim
    Oncelikle davet eden NDG, Gokhan ve Can basta olmak uzere ozledgim Mini organizasyonlarini bana tekrar yasatan ve yuzyuze tanistigim MiniClubTR uyelerine cok cok tesekkur ediyorum

Cok keyifli sohbet dolu ve eglenceli bir gun gecirdim. lutfen bu olusumun kiymetini bilin
    Cabuk gecen bir pazar gunuyle sabah veda ediyorum simdilik ama cok arayi acmadan tekrardan sizlerle bir araya gelmeyi simdiden istiyorum, hersey icin herkese tesekkurler.

Son olarak Arabali veya arabasiz gelmeden haber vermeniz yeterlidir Ankara'ya da gelmenizi ve bu soguk sehre renk katmaniz dilegiyle..

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti

Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarak bu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik
    Hadde ulenn ne alaka
    talha dısında dıger yazdıkların bahanelerını soledıler kekom ama katılmalarını cok ısterdım bıdahakı sefere ınsallah kalabalık cok daha fazla olacak

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Başkan götürmüşsün gene ne varsa
    Yiyecek varsa affetmem baskan .

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• selcuk-34
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yemezmıyım abı menemen sosıs borek receller falan fılan yedım yedım yedım
    Başkan götürmüşsün gene ne varsa

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Melemen yedirmediniz mi Admin'ime?
    Sabahtan sayikliyordu ama..

Wishman
    yemezmıyım abı menemen sosıs borek receller falan fılan yedım yedım yedım

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    admin bey hayatindan memnun gibi gorunuyordu valla..
    [ATTACH]524[/ATTACH]

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    saatlerce ac kaldıktan sonra kavusmusum yemeklere memnun olmama gıbı bı luksum ıolamazkı

Bir yorum yaz:

• selcuk-34
    yanıtladı
    güzel buluşma olmuş

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

ne cok ugrastim ben sunu yapistirmak icin!

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X