Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

20 Ocak 2013 / Maria'nin Bahcesi - Brunch

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Teşekkür Ederim Cnm

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Talha cok gecmis olsun bi dahaki sefere bekliyoruz mutleekaa

Teşekkür ederim.Görüşmek üzere.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gelen herkeze çok teşekkürler buluşma süperdi baya kyifli geçti ama esas avrupa yakasına dönüş kapışması daha beter di TEM TEM olalı böle kapışma görmedi diyebilirim

Resim çekenlerden resimleri mutlaka bekliyoruz

Ben Avrupa -Asya geçişini GoPro ya aldım onu da Youtube a yüklüyorum az biraz büyük olduğu için anca yarın a biter

Link i atarım

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orçun izmire'de bekleriz misafirimiz ol
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet bekleriz... Ali de muhtesem pideler ve tahanlilar var Orcun, de me di deme...

Wishmanidinleman
    inş açılışı yaptım artık gezici üye sıfatıyla tüm Türkiye'yi gezmeye başlayabilirim.

Orcun lafi bile olmaz dedigim gibi bi dahaki sefere otelde vs. degil direk bide kalirsin.. Annemde cok sevmis seni Gelcem gelcem ben is durumlarima gore bi ankarayi karistiracagim her turlu

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
    çok sevndim ne mutlu bana,
    sen gelene kadar bakarsın çıkar gelirim ben belli olmaz bi twite bakıo biliosun yalnız o çirkin cocosh çok havlamasın bakk

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fenalarda eline sağlık
    En son düzenleyen orcun; 21-01-13, 15:20.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar çok güzel buluşma olmuş.Mutluluğumuz ve birlikteliğimiz daim olsun inşallah.Ben niye katılamadığımı yazmıştım (http://www.miniclubtr.com/forums/sho...i-Brunch/page8 ) ama sanırımı dikkatten kaçmış sorun değil.

Cumartesi ve pazar günü baya kötü grip olmuştum.Hatta pazar günü yatakta yatıyodum.Oraya gelipte millete grip bulaştırma bencilliğini göstermek istemedim.Hatta şu an bile sesim o kadar garip çıkıyoki.Bu sesin ağzımdan çıktığına inanamıyorum

Bir sonraki sefere inşallah.
    Talha cok gecmis olsun bi dahaki sefere bekliyoruz mutleekaa

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar bulusma icin tesekkurler, Brunchtan sonra kilibik admin yuzunden tum avrupa ahalisi kacti

Seviyoruz sizi Anadolu cocuklari olarak bu arada gozume carpan bazi eksiklerimiz vardi.. Talha ? Burak ? Kayhan ? Dandik mod Gorkem bu kisileri birdahaki bulusmada kayitsiz sartsiz bekliyoruz artik

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hadde ulenn ne alaka
    talha dısında dıger yazdıkların bahanelerını soledıler kekom ama katılmalarını cok ısterdım bıdahakı sefere ınsallah kalabalık cok daha fazla olacak

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    iyi dedin KEKUTI
    Arkadaşlar çok güzel buluşma olmuş.Mutluluğumuz ve birlikteliğimiz daim olsun inşallah.Ben niye katılamadığımı yazmıştım (http://www.miniclubtr.com/forums/sho...i-Brunch/page8 ) ama sanırımı dikkatten kaçmış sorun değil.

Cumartesi ve pazar günü baya kötü grip olmuştum.Hatta pazar günü yatakta yatıyodum.Oraya gelipte millete grip bulaştırma bencilliğini göstermek istemedim.Hatta şu an bile sesim o kadar garip çıkıyoki.Bu sesin ağzımdan çıktığına inanamıyorum

Bir sonraki sefere inşallah.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aklımda fena planlar var Berna cok fena hatta cok guzel bir surprizim var size gosterdigim ve sadece ve sadece organizasyona gelenlere verilecek
    beklemedeyim zaten sizin evi basmamak için zor tutuyorum kendimi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    MINI Club TURKIYE badge ine bi yakın cekim yapsaydın ya da cekime Fade in ile Badge den baslasaydın ne guzel olurdu
    dur gazı aldım bir sonraki organizasyonu bekleyin

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    NDG cim biz icraat yapmadan olusturduk burayı haklısın baskaları gibi bagıra cagıra yapmıyoruz icraatlarımız ayrıca nankorluk yapma

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aklımda fena planlar var Berna cok fena hatta cok guzel bir surprizim var size gosterdigim ve sadece ve sadece organizasyona gelenlere verilecek
    icraaat yok icraaat...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    havalar yavaş yavaş güzelleşir bu işe bir el atalım

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    MINI Club TURKIYE badge ine bi yakın cekim yapsaydın ya da cekime Fade in ile Badge den baslasaydın ne guzel olurdu

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Berna hatta 2 veya 3 kamera ile planlı olarak 3 ayrı acıdan aynı kareyi cekelim hatta Olcay arkadasımızın vakti olursa görüntü yönetmenligimizi yapabilir.
    havalar yavaş yavaş güzelleşir bu işe bir el atalım

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Berna hatta 2 veya 3 kamera ile planlı olarak 3 ayrı acıdan aynı kareyi cekelim hatta Olcay arkadasımızın vakti olursa görüntü yönetmenligimizi yapabilir.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X