Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim +1 eklermiyiz lutfenbu arada yok mu bu haftasonu bi action? Gecen haftayi dolu dolu yasadik bu hafta bos yav
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Bir yorum yaz:
-
Adminim +1 eklermiyiz lutfenbu arada yok mu bu haftasonu bi action? Gecen haftayi dolu dolu yasadik bu hafta bos yav
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Bu arada aksiyonumuza eslerimiz, kiz arkadaslarimiz, kiz kardeslerimiz, cocuklarimiz vs de davetlidir.
Suan icin gordugum kadariyla C@N'in ve benim eslerimiz geliyor. Serencebey kopegini getirir bide
Bir yorum yaz:
-
Adimi en ustte gormezsem gelmemmmm
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSonra MINI'min resmi neden yok demesin!!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sefer erken gitmek yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenıde yazalım please
Bir yorum yaz:
-
Anlatıyım mı Detaylı Olarak
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabunlu nasıl oluyor bu masaj ? Soap dedigimiz sabun degil mi?
Bir yorum yaz:
-
Oglum biz kahveye gitsek 9 araba oluyoz...hadi beyler katilim istiyorum murat abimiz degerli buyugum 6 ayligina gidiyooo
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibenıde yazalım please
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeni NDG'ye havale ediyorum.
P.S: 'Beni Turk doktorlarina emanet ediniz'
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi taşınma işimiz var ona denk gelmezse 2 elim kanda olasa da gelirim. Zaten çok uzak kaldık. Bu sefer kaçırmam inşallah. En eskilerden olmamıza rağmen ( diğer mini blog ve clublerinden bahsediyorum) maalesef yeni minicilerle tanışamadık henüz.
P.S: 'Beni Turk doktorlarina emanet ediniz'
Bir yorum yaz:
-
Abi taşınma işimiz var ona denk gelmezse 2 elim kanda olasa da gelirim. Zaten çok uzak kaldık. Bu sefer kaçırmam inşallah. En eskilerden olmamıza rağmen ( diğer mini blog ve clublerinden bahsediyorum) maalesef yeni minicilerle tanışamadık henüz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: