Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
11 Ocak 2013 - Izmir Aksam Yemegi
Çöküş
X
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaftaici ayarlarsam arar haber veririm baskansigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam başkan bütün miniciler davetlim
4 kere dusun 4 .... :-)
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterALI ne diyon sen? Tamam gonlun bol ama karsinda ben, Ozgur, Haktan ve Soner var !!!!
4 kere dusun 4 .... :-)
Wishmansigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSöz ağızdan çıktı bir kere
Salı - Çarşamba - Perşembe'den birinde geliriz gibi gozukuyor. Detaylari Simav verecektir
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu hizla giderse Ali'ye aramızda para toplayacagiz
Salı - Çarşamba - Perşembe'den birinde geliriz gibi gozukuyor. Detaylari Simav verecektirsigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaşımla beraber tek araba gelin masraf olmasın
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasraf olmamasi adina hepimiz KentKart'lari doldurduk (Bilmeyenler icin Izmir'in Akbil'i diyelim ) ditlayip otobusle gelicezsigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
35CSS17
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzsimav baskanim ve Ali abim cok ozledim yahu! Wishmancim sende burnumda tutuyorsun bre!
Ne guzel bi yerde toplanilmis oylee ayni cookshop gibi
*Serencebeycim hep bensiz bulusmalarda boy gosteriyorsun farketmedim sanma cix cix cix..
*Giovanni cok janjanli olmus Wishmancim istanbula getirdiginde ona yepyeni bir tarz kazandiracagim.
*Ali abicim Kirmizi yakiyor kasip kavuruyor ortaligi
*JCW izmir supper kombinasyon
*kaan nerde senin yakisikli ? farkliligiyla hepsini alt eder diye mi getirmedin?
*soner beyide forumda pek gormuyoruz ama her bulusmada var tebrik etmek lazim.
Neyse guzel guzel eksiksiz katilim gostermeye gayret edilmis. ancak ben Cihan Demirel'in MINI One'nini merak ediyorum fotograflari sahane gorunuyor ama bizden sakliyor goremiyoruz
Bir de foruma uye olan biri vardi siyah nickname'li izmirden bi bayan keske o da haberdar olup katilsaymis.
Yakinda hepinize ozenerek hazirlamis oldugum MINIClubTR stickerlari yollayacagim. yapistirmayanin arabasinin kaput altini fareler kemirsin Hadi bakalim!
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Yorum Yap
-
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstickerlar nerde NDG ? valla gidicem izmir garaj dizay oto garaj fln stıckerları yapıstırcam stıcker yolla bana
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
35CSS17
-
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben chromelarla mutluyum yahuuu nıe ole dıyorsun arabaya renk katıyor
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
35CSS17
Yorum Yap