Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 ocak pazar kahvaltısı

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    beni aradı fındık kurdu, sonra kimseden ses yok what foot are you NDG ?
    kekoti biz berna ve baran kankimin evinde altin gunu yaptik o yuzden hic bi daha caddeeye cikmadik. bi dahaki sefereee zorlaya zorlaya uyandiracagim hepinizi bezdirecegim nihahahaahaha

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Hala geldiğine inanamıyorum da ondan

Aslı mve tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bana tesekkur etseydin sasirirdim aferin cemo

Bir yorum yaz:

• mve
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Güzel bir gündü gelen arkadaşlara özellikle bize süpriz yapan Levent ; Umur ve Çağlayana (Her ne kadar şu anda forumdan atılsalar bile )teşekkür ederim.Keyifli bir gündü
    Bana tesekkur etseydin sasirirdim aferin cemo

Bir yorum yaz:

• mve
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    mve

Arabami boyle leslikte yeni bi boyut kazanmis haliyle gormeselerdi iiydi ndg hahah
    Bu arada wish iyiki geldi.. deniz,berna,baran sizlerle de tanismak guzeldi
    Kekus seni bidaa aramadim dagildik cunku caanim artik bidahakina ayik ol

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    ne ara organize olunduda toplanıldı

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Güzel bir gündü gelen arkadaşlara özellikle bize süpriz yapan Levent ; Umur ve Çağlayana (Her ne kadar şu anda forumdan atılsalar bile )teşekkür ederim.Keyifli bir gündü

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    beni aradı fındık kurdu, sonra kimseden ses yok what foot are you NDG ?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    iste sen ben hatice mve cok uygunuz bu konuda ayrica bundan sonra devamli bir fikir danisacagim.. hihihihi.. finalleri atlatayimda stratejiler onemli

Strateji candır

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peh Peh, bu forum hec durmaz mı arkadaş hep mi buluşur hep mi buluşur Allah muhhabetinizi keyfinizi artırsın. İnşallah gemiden inince bizede aranıza katılmayı nasıp eder diyorum
    Vuaaaayt shemsoo kardsimm gell gel ankara eventine yetis

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla benim gelemememden NDG sorumludur tamamen kendisi haber verecekti vermedi. +şuan ki bira patates mevzusuna da çağırılmadım çok içerliyorum :banghead:

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Uuuu babby babbyy seni sabah 9da arasam yaaaa bi yuru git derdin bundan sonraa ben komsu meltem ablayi cagiracagim

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar kahvaltı organizasyonu ve sonrası çok keyifliydi,wishman'in sayesinde toplanmış olduk ona ayrıca teşekkürler,tanışamadığımız arkadaşlarla da tanışmamıza vesile oldu bu organizasyon en kısa zamanda daha keyfililerini yapmayı diliyorum
    Denocum kahve organizasyonunu angel modunda yapalım beylerle olmaz bu iş)
    iste sen ben hatice mve cok uygunuz bu konuda ayrica bundan sonra devamli bir fikir danisacagim.. hihihihi.. finalleri atlatayimda stratejiler onemli

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Valla benim gelemememden NDG sorumludur tamamen kendisi haber verecekti vermedi. +şuan ki bira patates mevzusuna da çağırılmadım çok içerliyorum :banghead:

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Peh Peh, bu forum hec durmaz mı arkadaş hep mi buluşur hep mi buluşur Allah muhhabetinizi keyfinizi artırsın. İnşallah gemiden inince bizede aranıza katılmayı nasıp eder diyorum

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Arkadaşlar kahvaltı organizasyonu ve sonrası çok keyifliydi,wishman'in sayesinde toplanmış olduk ona ayrıca teşekkürler,tanışamadığımız arkadaşlarla da tanışmamıza vesile oldu bu organizasyon en kısa zamanda daha keyfililerini yapmayı diliyorum
    Denocum kahve organizasyonunu angel modunda yapalım beylerle olmaz bu iş)

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Patates bira canim cekti simdi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    mve

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Gelmeyenlerin cok sey kacirdigi kahvaltimiza bir sekilde haberdar olup aramiza katilan "Levent,Merve,Caglayan ve Umur"'a cok tesekkur ederim Onun disinda asil bir bugunun organizatorleri "cem berna baran"'a da bu keyifli bulusmayi organize ettikleri icin cok tesekkur ediyorum cok guzel vakit gecirdik keske yarin finaller baslamiyor olaydi da kopmayaydik boylee Bir de aramizda MINI sahibi olmayip MINI sever dostumuz Berna'nin yakin arkadasi MINIsever Hatice'de vardi ve toplantimiza 2.katilisi oldugundan kendisine MINIsiz MINImalist titleini uygun goruyorum. sagolsun 2dir haberdar olup geliyor ona da bi tesekkur borcluyuz.

ps1.Bir dahaki sefere kahve fali icin bir falci istiyorum boyle bi fincana 3kisi bakmasin hayatim kaydi yani olmadi boylesi hohohohohohoho

En kotu gunumuz boyle olsun Dostlar! Hepinizi sevgiyle kucakliyor keyifli pazarlar diliyorum!

ps.2Ben wish'i aldim gidiyorum aksam yemegi bizde ac olan kopsun gelsin patates biraa'ya

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X