Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 ocak pazar kahvaltısı
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiAbi brunch'ta karsilastik ama muhabbet etme sansimiz olmadi.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu biz tanismadik mi Ozan?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi11 de ataköy marina
Bir yorum yaz:
-
Herkese iyi eğlenceler... Murat abime iyi bakın
ve bol bol resim çekilin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSaat için wishman'den haber bekleniyor
Bir yorum yaz:
-
ozan brunchta cok kalmadigindan unutmusturAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu biz tanismadik mi Ozan?
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Yarin cok guzel bir gun olacak! Gec kalkan 'gec mi kaldim' demesin! Bir telefon kadar yakiniz
wishman
Bir yorum yaz:
-
Yahu biz tanismadik mi Ozan?Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben cok istesemde gelemiycem ne yazik ki. Cok tanismakta istiyordum Wishman abimizle ama baska sefere kaldi. Size iyi eglenceler
Bir yorum yaz:
-
Seven varmıs orda bılen varmı?
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Atakoy Marina Hardala gidin pisman olmayacaksiniz
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiben cok istesemde gelemiycem ne yazik ki. Cok tanismakta istiyordum Wishman abimizle ama baska sefere kaldi. Size iyi eglenceler
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiÖyle düşündüm iyi olmaz mı zaten az kişiyiz ama tavsiye edebileceğin başka yer varsa orası da uyar banaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermarınadamı kahvaltı yapıcaz berna
Bir yorum yaz:
-
marınadamı kahvaltı yapıcaz bernaAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster11 gibi ndg ve wishman i bakirkoy deniz otobüsü iskeleseinden alacağız fikrimce yine orada limanda kahvaltı yapmak mantıklı olacaktır fikirlere açığım tabi
)
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: