)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 ocak pazar kahvaltısı
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdi11 gibi ndg ve wishman i bakirkoy deniz otobüsü iskeleseinden alacağız fikrimce yine orada limanda kahvaltı yapmak mantıklı olacaktır fikirlere açığım tabi
)
-
Ben cok ozurdiliyorum, bu geceki programi ben bozmusum gibi hissediyorum kendimi ama gorunum itibari ile zaten cok kisi olamayacaktik ta...
Biliyorsunuz Istanbul'da olunca insan evinde gibi rahat olamiyor. Eminim herkezin evinde kapim acik ama bi de bana sorun..
Hem hersey gonlumuzce gitmeyince, hem de bu sekilde ben 3 gun 3 ev degistirmem gerekince bizde Pazar gunu kahvalti daha guzel olabilir diye dusundum/k.
Eger afet cikmazza zaten IDO calisacaktir.
Bu gece icin bana kizan arkadaslarimdan ozur diliyorum. Ortaligi bozdugum icinde uzulmus durumdayim. Ama yarin kahvalti icinde soz veriyorum. Afet cikmazza ben 'afet'iniz olacagim.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYarın sabah NDG ve Wishman ile buluşabilirsek zaten herkes bulunduğumuz yere kolaylıkla gelebiliyor demektir
sabah erken saatlerde gelmek isteyenler konuya bir göz atabilirse hava şartlarının organizasyonu etkileyip etkilemediğini görebilir gelmek isteyen de gelir
Bir yorum yaz:
-
SELAM
Bu gece Avrupa yakasi bulusmasi bana da biraz problem oldu. Kirk yilda bir gelince Istanbul'a azicik daha buyuk katilim gonul isterdi.
Neyse
Yarin (6 Ocak) Pazar 11-12 gibi Avrupa Yakasinda bir yerde gec kahvalti organizasyonuna cevirelim bulusmayi.
Sanirim simdiden 5-6 kisi kesin gelecek.
Eger baska ses cikmassa buradan zaten 5-6 kisi gidecek 'rezervasyonsuz' yer buluruz. Ama katilim fazla olursa yer ayirtmak gerekir.
Ben Bostanci'den Nida'yi alip karsiya gececegim. IDO Bostanci saat 10 kalkiyor. Berna-Baran ile karsida bulusacaz.
Hadi bakalim gelecek olanlar acele cevap....
MuratEn son düzenleyen WISHMAN; 05-01-13, 14:49.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTakipteyim
Bir yorum yaz:
-
Yaw kekutim bulusalım ısleyen demır pas tutmasın
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Abi imkansizi soylediniz yaw 1 gun kala soylenirmi
Benim kuzen hala geldi yurtdisindan, yemekte olucam aksama.. Smdiden iyi eglenceler dilerim..
Yoklamada ilk defa yok olucam sanirim
Bir yorum yaz:
-
06 ocak pazar kahvaltısı
Yeni yılın ilk buluşmasını yarın akşam yapalım diyorum yeşilköyde bi cafede buluşur çay kahve bira vs eşliğinde sohbet ederiz katılmak isteyen arkadaşlar takipte olsunlar konuyu nerede kaçta olacak paylaşırız burada.Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: