Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bide beni goztepeden falan birisi alabilirmi? Araba dunyanin obur ucundada
akşam işleri olanlar varda erkenden halledelim diyoruz kalkıver bizim için artık yaw ne olacak alırız bu arada istediğin yerden sabah ara sen birimizden birini
Güzel bir gündü arkadaşlar,katılan herkese teşekkür ederim,Fatih'e de ayrıca teşekkürler bizimle ilgilendiği için sanırım gitmemiz de kendisine uğurlu geldi fotoğraf ve videoları paylaşacağım en yakın zamanda görüşmek dileğiyle
Bizde yarım saat önce kalktık, keyifli bir gündü büyük organizasyonlar tamam ama böyle ufuklar da çok keyifli oluyor bağlantı kopmamış oluyor. En yakın zamanda tekrar yapalım derim Fatih'e ayrıca TEŞEKKÜRLER...
Ne gundu ama!
MINI'leri BMW'leri hepsini kurcaladik!
FatihV'ye tesekkuurler! JCW'yi kaciramadim ama neysee neyse oraya hic gelmeyelim
Bugun cok guzel bir gundu! Teeeee avrupa yakasindan gelen Ozan,Berna&Baran ve Ismail bi kez daha tesekkur ederimm!!! hep anadolu yakasi eventi olsun diyordum bu ilki oldu cokta guzel oldu! ayrica sonradan olaya dahil olan biricik teknik mod'umuz Kerem'edee tesekkur ederis efenim!
Yorum Yap