Tamam o zaman hsbc nin onu genisse orada bulusalim 10.30 da gelmek isteyen gelir artik su anda can shemsy ndg berna ve baran kesin
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
26 Ekim Kosifler'e Fatih'i Ziyarete Gidiyoruz
Çöküş
X
-
Berna
-
Ozanbalta
-
Adres: Kadıköy tarafından gelirken, Kızıltoprak BP'nin tam hizasında SAĞ kolunuzun üzerinde kalıyor. Banka kapalı olduğu için yola paralel bekleme rahat olur ve merkezi rahat bir nokta. Bulamayanlar benzinciye girip beklesin ben görürüm
26.10.12 CUMA GÜNÜ SABAH SAAT 10:30
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdres: Kadıköy tarafından gelirken, Kızıltoprak BP'nin tam hizasında SAĞ kolunuzun üzerinde kalıyor. Banka kapalı olduğu için yola paralel bekleme rahat olur ve merkezi rahat bir nokta. Bulamayanlar benzinciye girip beklesin ben görürüm
26.10.12 CUMA GÜNÜ SABAH SAAT 10:30
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKalamış marina'ya gelmeden solda ki Bp'den mi bahsediyorsun?
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Tamam 10:30'da ordayız ozaman. Kahvaltı yerine karar verdik mi peki?
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen
Yorum Yap
-
Berna
-
Ozanbalta
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNdg saray veya midpoint olabilir dedi ama orada can önderliğinde karar veririz artık
Yorum Yap
-
Aynen park sorunu olmayacak bir yer lazım. Midpoint onun için pek uygun değil. Saray güzel fikir aslında sabah erken olacağı için bir ihtimal yer bulma şansımız var, dip dibe olmamakla birlikte 3-4 arabalik yer bulabiliriz kahvaltısı zaten tartışılmaz alternatif olarak hemen ilerisinde Komşu Fırın ve onunda çaprazında Beyaz Fırın var. Hangisinin önünde yer ayarlarsak ona otururuz
Yorum Yap
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabi siz kasım'da gidin ben ekim'de gideceğim:P admin beyler fix plss
Yorum Yap
-
Berna
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterduzeltıldı .( naptın garı nettın garı dınleyınce bakneler olmus gordunmu kasım yazmıssın)
Yorum Yap
-
10.30 erken biraz gece alalim yaw
Bide beni goztepeden falan birisi alabilirmi? Araba dunyanin obur ucundada1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Kahvalti plani varsa, Caddebostan Namli guzel olur onunde park edebiliorsunuz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap