Ben de gelirim. İftar buluşmaları lezzetli ve keyifli olur.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İftar Buluşmasına Ne Dersiniz?
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fatih V.
-
rüzgar
-
Berna
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİftar için benden önce davranmışınız katılıcakların isimlerini alalım ona göre güzel bi kebapçıya bende varım aralarımızı ve trafiğide hesaba katarak ilerleyelim öncelikle.Ama bi tarih belirleyelim bence ilk adım olarak.
kucukyali sahilde adanali sukru usta var mekanda sahane hizmette sahane .. parking sikintisi olmaz genis bir otoparka sahip.dusunurseniz iyi bir fiyat alabilirim
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende küçükyalı yeni dostlardan yanayım o civarda bir kebapçı
Sent from my iPad using Tapatalk HDEn son düzenleyen NDG; 25-07-12, 14:30.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnadolu yakası olursa katılamayacağım köprü trafiği hele hele 1 şerit ve boğaziçi kilitken kusura bakmayın...
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Seçilen yaka hangisi olursa olsun, trafik yüzünden gelemeyecek arkadaşlar belki arabasız katilmak isterlerse; metrobüs ya da vapur iskelesi civarında bi saat kesip orada o yakada ki arkadaşlardan bazıları arabaları ile diğer taraftan gelenleri alabilir. Hiç katılmamaktansa bence böyle bir çözüm de olabilir. Fakat geri dönüş geç saat olursa tek secenek metrobüs kalır.
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeçilen yaka hangisi olursa olsun, trafik yüzünden gelemeyecek arkadaşlar belki arabasız katilmak isterlerse; metrobüs ya da vapur iskelesi civarında bi saat kesip orada o yakada ki arkadaşlardan bazıları arabaları ile diğer taraftan gelenleri alabilir. Hiç katılmamaktansa bence böyle bir çözüm de olabilir. Fakat geri dönüş geç saat olursa tek secenek metrobüs kalır.
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
ben toplarim kadikoye gelenleri vapur metrobus falan ama ido var kabatastan 6.30da binildiginde 25dk'da bostanci oradanda alirim ama tek kapi a3'e kac kisi sigar bilmiyorum :P
donustede avrupa yakasindan arabasiyla gelenlere katilabilirler donuste onlarla da donebilirler olmazsa yine bi olaya el atar birakiriz yani ne olacak?
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet kagan yeni dostlarin sahibi mehmet abiyide iyi tanirim iyidir kebablari lezzetlidir ama sukru'de yeni dostlar gibi muthis o yuzden bahsettim zira kuzenler turkiyeye geldiklerinden beri her aksam bi kebabciya dusuyoruz
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap