bence İstanbul olmalı , ama mutlaka gün önceden gidip valeler ile konuşulmalı eski sıkıntılar yaşanmaması adına
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
İstanbul olursa bende gelırım demıstım cunku sapanca uzak kalıcak omurmun yarısı yolda gecıcektı
tekırdagdan gelıcem cunku.Fakar 3 gun once dengesizin bir tanesi geldı arabaya sürttürdü ve sağ kapısı cızıldıl ve azcıkda gocuk olustu
aracımı yapılması için verecegım elınde ustanın ıs var bıtırmesını beklıyorum elınde ısler bıttıkten sonra cagırcak ve arabayı teslım edıcem yapılması ıcın
onun için katılmama olanağım yüksek olabılır. hersey de bır hayır vardır umarım ozaman kadar olur.
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçmiş olsun..
Yorum Yap
-
Aslı alihan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar herkese,
Bende istanbulda olursa katılabilirim. Hatta fikir olması açısından bence sarıyer rumelifenerinde güzel bikaç kahvaltı yapabilceğimiz mekanlar var, aklınızda olsun
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfikirlere acigiz bildiginiz memnun kaldiginiz park problemi olmayan bir yer varsa degerlendirelim.
Rumelifenerinde menekşe bahçesi diye biryer var assagida internetten buldugum bazi fotoğraflarini paylasiyorum özel tahsis edilmis bir otoparkı yok ancak bikaçkere gittim park problemi yaşamadım köyün içinde genelde boş
Yorum Yap
-
Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz
Aslı alihan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRumelifenerinde menekşe bahçesi diye biryer var assagida internetten buldugum bazi fotoğraflarini paylasiyorum özel tahsis edilmis bir otoparkı yok ancak bikaçkere gittim park problemi yaşamadım köyün içinde genelde boş
[ATTACH]5800[/ATTACH][ATTACH]5801[/ATTACH][ATTACH]5802[/ATTACH]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkuruçeşme aşşk cafe olabilir baya lezzetli kahvaltısı otoparkı 15tl kendiniz parkediyosunuz yeterince büyük macrocenter ile aynı otoparkı kullanıyor
Sent from my iPad using Tapatalk1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAssk cafe bence De iyi mekan. Lakin pazar gününe rezervasyon almama durumu var bildiğim kadarıyla. biraz erken gitmek gerekebilir hava da güzel olursa tadından yenmez.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen sabah 7de giderim gönüllü yer tutmaya daha önce 3 kere kavga etmisligim var yer davasına orda ama o datca balı herşeye değer
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValeye vermeden park etme opsyonumuz nedir?
Bu arada sanirim hepimiz antivaleyiz1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarsisindaki acik otoparka anahtarsiz da birakilabiliyor. Vale tercih edenler icin de var.
Bu arada sanirim hepimiz antivaleyiz
+ 1
Bu arada mekana bir yerde buluşup mu gelinecek ?34 ZM 4292 - Mini One
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValeye vermeden park etme opsyonumuz nedir?
Yorum Yap
Yorum Yap