Şu anda 12 mini 16 kişi olarak görünüyor. Yokmu arttıran???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
sayi tam olarak belli olursa atakoy hardal ile konusacagim isletme muduru tanidik.
Bir yorum yaz:
-
Sayın yetkili bi el at şu işlere vakit daraldı. Kekuti mekan bakarken uyuya kaldı heralde 😃Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar gunu maltepe sahil muthis kalabalik olur
Bir an önce rezervasyon yaptırmamız gerek diye düşünüyorum.
Bir yorum yaz:
-
Maltepe Meguars'ta bi çıkartma yaptıktan sonra sahilde Floresta diye bi mekan vardı önünde acık park yeri var, vale var ama anahtarı vermek yada valeye vermenize gerek olmayabilir. Ama pazar günü cok kalabalik olursa nasıl olur bilmiyorum.Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnadolu yakası kalamış çevresi kahve cafe rest. yada maltepe sahilde mado gibi mekanlarda değerlendirilebilir.
Bir yorum yaz:
-
Maltepe sahilinde Araçları parkedebilecrğimiz çok büyük bir alan var bence değerlendirilebilir
Bir yorum yaz:
-
Anadolu yakası kalamış çevresi kahve cafe rest. yada maltepe sahilde mado gibi mekanlarda değerlendirilebilir.
Bir yorum yaz:
-
Kekuti bize en guzel yeri ayarlayacak arkadaslar su anda uzerinde calisiyorAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster"Anlayamazsınız"
Bir yorum yaz:
-
"Anlayamazsınız"Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOtopark girisini tam hatirlamiyorum ama idoya binmekten daha kotu degildir heralde
Bir yorum yaz:
-
Otopark girisini tam hatirlamiyorum ama idoya binmekten daha kotu degildir heraldeAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstero otoparka basık araçlar çıkamaz hatırlatayım
Bir yorum yaz:
-
Şahsen ben parasında değilim, adamlar genel olarak çok kötü ve zararlı araç kullanıyorlarAslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValeye verince 20 tl oluyor yolun karşı şeridinde büyük Açık otoparka parkedince 15tl. Otopark cok musait oldugu icin anahtar istemiyorlar
Mekan ile ilgili de güzel bir yer. Lokasyon da harika.
Bir yorum yaz:
-
Valeye verince 20 tl oluyor yolun karşı şeridinde büyük Açık otoparka parkedince 15tl. Otopark cok musait oldugu icin anahtar istemiyorlarAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValeye vermeden park etme opsyonumuz nedir?
Bir yorum yaz:
-
Valeye vermeyi bende istememAslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarsisindaki acik otoparka anahtarsiz da birakilabiliyor. Vale tercih edenler icin de var.
Bu arada sanirim hepimiz antivaleyiz
+ 1
Bu arada mekana bir yerde buluşup mu gelinecek ?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: