Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Alen abinin de dediği gibi tamamen benim ortaya atmış olduğum bir şey olduğu için, herkesin mekan zaman önerisi sunmasını rica ediyorum. Tecrübe ettiğiniz, memnun kaldığınız bir yer olabilir. Şile tarafı da olur, sapanca da olur yeterki birlikte olalım Ekliyorum isimlerinizi.
Ekle ekle tabii ki geliriz ama bir de tarih konusunu belirleyelim ok pazar ama hangi pazar cok gec kalmayalim millet yaz tatili programlarina baslar
Ben ve EZB34 bu cumartesi sabah yola cikiyoruz istanbula dogru haberiniz olsun hem yuz yuze tanismis oluruz hem de bizim mini istanbullu minilerle kaynasir 5 gun boyunca atasehirde olucam haberiniz olsun arkadaslar !!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
07 EZB 34 2009 COOPER
34 BS 4508 2011 COOPER S LCI
35 DZU 02 2011 COOPER LCI
Ben ve EZB34 bu cumartesi sabah yola cikiyoruz istanbula dogru haberiniz olsun hem yuz yuze tanismis oluruz hem de bizim mini istanbullu minilerle kaynasir 5 gun boyunca atasehirde olucam haberiniz olsun arkadaslar !!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap