Gguncelllll
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali saha maci
Çöküş
X
-
iş için yarın Mersin'e gidiyorum. Haftaya Perşembeye kadar yokum.
Maç yaparsanız küserim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
NOSman
-
Aslı NOSman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende izlemeye gelirim
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriş için yarın Mersin'e gidiyorum. Haftaya Perşembeye kadar yokum.
Maç yaparsanız küserim
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlmadı takım otobüsüyle Mersine gelelim
Yorum Yap
-
başkanım ayarliim hatta yola çıkıcak 1 saate araba, bende yanına gidicem roadshow için ama ........
araba Frigo poponuz donar, sogutu üniteli1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaşkanım ayarliim hatta yola çıkıcak 1 saate araba, bende yanına gidicem roadshow için ama ........
araba Frigo poponuz donar, sogutu üniteli
Yorum Yap
-
serhan
-
serhan
önce yeri belirlersek katılım daha da belirginleşir bence. bu tarafta iyi olan londra camping, çiroz ve sena halı sahaları var benim bildigim. ama yaz akşamı açık havada daha eglenceli etkinlik olması için üstü açık halı sahada yapalım derim. yani bu tarafta olursa sena halı saha tercih edilebilir. Daha önce de yapmıştık burda zaten, cogunuz biliosunz. herkes bildigi güzel ve ulaşımı kolay yerleri yazsın degerlendirelim
Yorum Yap
-
NOSman
Yorum Yap