birazdan Gokhan baskan acıklama yapacak birazdan
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali saha maci
Çöküş
X
-
ONRCN
Bu hafta yokum arkadaslar haberiniz olsun Yurt disinda olacagim ama haftaya cuma falan olursa oraya kosarak gelebilirim
Yorum Yap
-
serhan
-
kramponlarimi alir gelirim ama boyle basketbol voleybol yapsanizda karma 2takim cikartsak diyorum kadinlar toplanip altin gunu yapcak halimiz yok yani hatta oncesinde tavla turnuvasi yapilsin
hem ayrica evli mutlu cocuklu MINIliler halisaha maci yapmasin yas kemale erdi artik kalp rahatsizliklari olmasin .. allah korusun.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
serhan
dediklerinin hepsine katılıyorum, gayet de mantıklı. burdan yetkililere sesleniyorumm: sosyalleşmek istiyoruz !!!
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkramponlarimi alir gelirim ama boyle basketbol voleybol yapsanizda karma 2takim cikartsak diyorum kadinlar toplanip altin gunu yapcak halimiz yok yani hatta oncesinde tavla turnuvasi yapilsin
hem ayrica evli mutlu cocuklu MINIliler halisaha maci yapmasin yas kemale erdi artik kalp rahatsizliklari olmasin .. allah korusun.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı serhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdediklerinin hepsine katılıyorum, gayet de mantıklı. burdan yetkililere sesleniyorumm: sosyalleşmek istiyoruz !!!
Yorum Yap
-
serhan
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaskan acılısımız yaz baslangıcı oldugundan halı saha macımızı gerceklestıremedık ama ılk fırsatta futbol vs ne varsa yeterlı cogunlugu hangı bransa toplayabılırsek hepsını gerceklestırırız.
Yorum Yap
-
Aslı serhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende geçen hafta plaj futbolunda sakatlandım, zaten şimdi de yola çıkıorum yokum bi süre. aralıkta da askere gidicem, öncesinde ayarlarsın artıkkk başkaannnn
Yorum Yap
-
BCS
serhan sana bi asker konvoyu yapalım forum olarak
Aslı serhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende geçen hafta plaj futbolunda sakatlandım, zaten şimdi de yola çıkıorum yokum bi süre. aralıkta da askere gidicem, öncesinde ayarlarsın artıkkk başkaannnn
Yorum Yap
-
serhan
-
Aslı serhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSessizce gitmeyi planliyorum ama kismet neden olmasin
Yorum Yap
Yorum Yap