Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir ile Istanbul'u ortada bulusturalim. ASOS !!!
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster... Asos cok guzel bir yer,... Romantik bir bulusma olabilir.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBehramkaladeki eve kac MINIcı sıgar konulu rekor denememize hos geldiniz
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göstereee ne yapıyoruz nerdeyiz şimdi beyler?
P.S: Dur bakalim onumuzdeki haftada birsey cikmassa, geldigimde ortaligi bir harman yaparim. En sonunda birsey ayarlariz.
P.S 2: Hani her apartmanda olur ya, bir emekli asker apartman yoneticisi, butun zamanini apartmana verebilen, bizimde basimiza emekli bir MOD lazim.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman bu niyetteyken bence sigmayalim biz o eve
Benim romantiklikten kastim Rutkay Aziz tarzi olan. Hani Uzerinde robtesambr, boynunda ipekten fular, elinde kirmizi sarap iskeleden denizi seyrederekten...
P.S: Yoksa Amerikan Pastasinda vardi bir karakter, adini unuttum, hani Stifler'in annesini bastan cikaran, okulda WC'ye giremeyen, olmadik abuduk kubuduk fikirleri olan. O'nun gibi degil yani
Wishman
Yorum Yap
-
Şimdi Yandın İşte Canım
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahaha o amaca yonelik soyledim zaten Saka bir yana Elimizden geldigince doldururuz evi sigdigimiz kadari ile. Ev sizin ayip ediyosunuz
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi Yandın İşte Canım
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFikiri ben ortaya attim ama sanirim bensiz gidiyorsunuz Ali.
P.S: Dur bakalim onumuzdeki haftada birsey cikmassa, geldigimde ortaligi bir harman yaparim. En sonunda birsey ayarlariz.
P.S 2: Hani her apartmanda olur ya, bir emekli asker apartman yoneticisi, butun zamanini apartmana verebilen, bizimde basimiza emekli bir MOD lazim.
Wishmansigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
altınoluk-akçay-ören-ayvalık-sarımsaklı-dikili körfez turuna ne dersiniz asos ve berham kalede gusel ama gecen hafta ordaydım asosun yolları cok kötü durumda miniler için tehlike olbilir..
Yorum Yap
Yorum Yap