Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitti cnm o para yada ben para bulurum da sen patrondan izin Alabilirmisin acaba
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen para bul gerisi bende
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl büyük bir yalan nasıl büyük bir yalan belli değil
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCaktırma dayımın ogluuu
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahaha Ben BEKAR olanlara özel tur düzenlicem fotoları da sana ve o sakallı ordinaryüs pöröfösör varya komşum ona göndericem
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahaha Ben BEKAR olanlara özel tur düzenlicem fotoları da sana ve o sakallı ordinaryüs pöröfösör varya komşum ona göndericem
Yapma etme eyleme, hanım beni oklavayla döver valla hayır gaza gelirim ondan korkuyorum
Yorum Yap
-
Berna
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla beni bu kadar sevmediğini bilmiyordum bro
Yapma etme eyleme, hanım beni oklavayla döver valla hayır gaza gelirim ondan korkuyorum
Yorum Yap
-
Berna
-
oklavayı nasıl kullanacağınız önemli bence
hahahahahahahahahaha
Brn x2 çifti ; beni evlad edinin çok mutsuzuuum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Berna
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroklavayı nasıl kullanacağınız önemli bence
hahahahahahahahahaha
Brn x2 çifti ; beni evlad edinin çok mutsuzuuum
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel kuzum gel edinelim
Kekuti sen iste yeter, evlat edinirim, rakı içiririm, sohbetim iyidir daha ne yapayım
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOklava şeklen çağrıştırdıkları açısından hoşuma gitmedi bunu belirteyim.
Kekuti sen iste yeter, evlat edinirim, rakı içiririm, sohbetim iyidir daha ne yapayım
Yorum Yap
-
aşkolsun, bir kerede gel kendin ısmarla yenge yokken hahahahahaah kanıtla adminliğini Alen beeey1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraşkolsun, bir kerede gel kendin ısmarla yenge yokken hahahahahaah kanıtla adminliğini Alen beeey
Yorum Yap
Yorum Yap