Arkadaşlar 19 mayısa bıletımı alalı çok oldu...Sabah uçakla gelip akşamına da dönüyorum,buluşmanın içeriği hiç ama hiç önemlı değil benım için...Forumda yazıştığım,tlfla görüştüğüm ama tanışamadığım bir insanla bıle tanışıp ıkı sohbet etsem yeter bana gerısı teferruat,hadı kolay gele hepinize
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
tooncay
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPolonezkoy veya Zekeriyakoyde olacak teklif topluyoruz ona göre yer ve fiyat bildiricez.
1. sene buluşmasını neden dağın başında yapıyoruz ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaw yanlış anlamayın. Neresi olsa, fizan olsa da gelicemde..
1. sene buluşmasını neden dağın başında yapıyoruz ?sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanki countrymani olan birileri bize düzlükte denk gelmek istemiyor diye düşünüyorum
Yorum Yap
-
Berna
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence Yönetimin Kararlarına Saygı Duymak Lazım Sonuçta Bizim İçin Çalışıyorlar ve En İyisini Bulacaklarından Eminim
Yorum Yap
-
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPolonezkoy veya Zekeriyakoyde olacak teklif topluyoruz ona göre yer ve fiyat bildiricez.
01 CDU 01
Yorum Yap
Yorum Yap