Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
Tunerboy
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPattaya - Walking Street Gece Turları Düzenle Başkan Sevindir İnsanları
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam baskan sen arabanın parasını koy kenara turlarız hepberaber
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan Yönetim sizsiniz bide biz marabalar mı yapacaz bunu Elinizi cebinize atın sevindirin gençleri bak bir sürü genç arkadaş var burada yönetici olarak yol gösterin
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem arabayı sen sattın valla artık senden bekliyoruz aganın eli tutulmaz AUhauh bu arada evet üyelik ücreti olarak senelik baska yerler gibi para istemedigimizden bir gelirimiz yok
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWallahi sponsorlardan destek alın o zaman Biz arabayı sattık ama yürümicez herhalde marabalar olarak Türkiye nin en büyük MINI klübünden böle bir atraksiyon bekliyoruz çıkarın yastık altlarını
Yorum Yap
-
Pardon bir MINI satilmasi duydum/okudum sanki?
Eger oyle ise biz 'uzakdogulu marabalar' olarak hala niye her gece duamizi 'cOOPERScEM'in MINI'side satilsin diye bitiriyoz?
Satilinca bilgi verilmiyor mu? Hala mutlulugundan mutlu olacak arkadaslar var burada Cem.... :-(
Hayirlisi olsun...
P.S: Bence Pattaya diye bir topic acilsa neler yazacam ama...
Wisheskidostlarman
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan Yönetim sizsiniz bide biz marabalar mı yapacaz bunu Elinizi cebinize atın sevindirin gençleri bak bir sürü genç arkadaş var burada yönetici olarak yol gösterin
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPardon bir MINI satilmasi duydum/okudum sanki?
Eger oyle ise biz 'uzakdogulu marabalar' olarak hala niye her gece duamizi 'cOOPERScEM'in MINI'side satilsin diye bitiriyoz?
Satilinca bilgi verilmiyor mu? Hala mutlulugundan mutlu olacak arkadaslar var burada Cem.... :-(
Hayirlisi olsun...
Wisheskidostlarman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPardon bir MINI satilmasi duydum/okudum sanki?
Hayirlisi olsun...
Wisheskidostlarman
Senin zamanın gelmiş ben sana söliyim
Yorum Yap
Yorum Yap