Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
İstanbul programı için fikirleri bekliyoruz isteklerin paralelinde yapabiliriz :belki de baska surprizler olur
-
süper olurum diyorum. ancak ist için bir plan netleşir ise ona göre plan yapalım bizlerde.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster19 Mayis, Anitkabir diyorum
Bir yorum yaz:
-
Pazara geliyor 19 mayis, c.tesi aksam kalmali ayarlayalim ki biseye benzesin.
Bir yorum yaz:
-
Yok artık abartma sendeAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay bee e şimdi MINI yi satınca forum a da almassınız siz beni
Çok seviosun diye seni sevdiğimden öyle didiydimki
Bir yorum yaz:
-
Vay bee e şimdi MINI yi satınca forum a da almassınız siz beniAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeni kulüpçe tek gidiş şeklinde göndericez zaten oraya
yeter Pattaya aşkın.
Bir yorum yaz:
-
Seni kulüpçe tek gidiş şeklinde göndericez zaten orayaAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterThailand - Pattaya
yeter Pattaya aşkın.
Bir yorum yaz:
-
Thailand - PattayaAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir yer de toplanip arka arkaya gidebilecegimiz uzuuuun bir yol olsun
Mangal organizasyonu gibi oglene dogru bulusmak iyi olur ogleden sonra da tikinmaya baslariz
zekeriyakoy taraflari guzel olabilir (evli üyelerimizin aklini çelecek fikirlerden kacinalim)
Ben Herkezi Sıraya Sokarım
Anadolu Ekspress i gibi 
Bir Daha Unutamayacağınız Bir Buluşma Olur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBir yer de toplanip arka arkaya gidebilecegimiz uzuuuun bir yol olsun
Mangal organizasyonu gibi oglene dogru bulusmak iyi olur ogleden sonra da tikinmaya baslariz
zekeriyakoy taraflari guzel olabilir (evli üyelerimizin aklini çelecek fikirlerden kacinalim)
Bir yorum yaz:
-
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Eventle ilgili fikirlerinizi almak istedik, 19 Mayısda ne yapmak isterdiniz?Etiketler: Hiçbiri

cok araba olmalıyız izmir ankara bütün şehirleri topluyoruz
Bir yorum yaz: