Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdio zaman şehir dışından gelmeye niyetli olanlar şimdiden biletlerini ayarlasın
-
AdamsınAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMeriç Boyun da da Şööle Güzel Bir Bira İçeriz
ama bizim arabalar oraya girmez telef olur
Bir yorum yaz:
-
Meriç Boyun da da Şööle Güzel Bir Bira İçerizAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl tanıyorum adamımı ama
Bir yorum yaz:
-
Nasıl tanıyorum adamımı amaAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCiğerin Kralını Yediririm Size Orada

Bir yorum yaz:
-
Ciğerin Kralını Yediririm Size OradaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana kalsa Edirneye gidicez

Bir yorum yaz:
-
Sana kalsa Edirneye gidicezAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoşverin İstanbulu Ben Sölüyorum
Bir yorum yaz:
-
Boşverin İstanbulu Ben SölüyorumAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet İstanbulda olacak.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSonucta 19 unda istanbul da bir buluşma olacak degil mi?
Bir yorum yaz:
-
Abi adam şimdiden ucuza bileti kapatıcak.Ondan kıvranıyo sanırımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaman var daha gorusmelerimiz bitsin kimseyi magdur etmeden aciklayacagiz siz 19 mayisda kimseye soz vermeyin yeter
Bir yorum yaz:
-
diet erkekleri ve evlimutlucocuklu dostlar eslerine vize basvurusunda bulunsun sonra yok ben gelemiyom yok isim cikti yan yatti camura batti olmasin 1.yas ya laa onemli ne de olsa hee ona goree
Bir yorum yaz:
-
Zaman var daha gorusmelerimiz bitsin kimseyi magdur etmeden aciklayacagiz siz 19 mayisda kimseye soz vermeyin yeter
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar bakin kAlkip anTalyadan geleceğim nereye geleyim ist-samsun-çanakkale karar verin artikiiiin
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: