hahahahahaah kanıtla adminliğini Alen beeey
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
aşkolsun, bir kerede gel kendin ısmarla yenge yokken
hahahahahaah kanıtla adminliğini Alen beeey
-
Ya bu kekutiyi bir pazar yedirdik biz sonra geldi millete vay efendim Alin ordaymıs diye ısmarlamısımmıs filan nankorluk yaptıAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOklava şeklen çağrıştırdıkları açısından hoşuma gitmedi bunu belirteyim.
Kekuti sen iste yeter, evlat edinirim, rakı içiririm, sohbetim iyidir daha ne yapayım
evlat edinmeyin kedi alın bence :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiOklava şeklen çağrıştırdıkları açısından hoşuma gitmedi bunu belirteyim.Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel kuzum gel edinelim
Kekuti sen iste yeter, evlat edinirim, rakı içiririm, sohbetim iyidir daha ne yapayım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGel kuzum gel edinelimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroklavayı nasıl kullanacağınız önemli bence
hahahahahahahahahaha
Brn x2 çifti ; beni evlad edinin
çok mutsuzuuum
Bir yorum yaz:
-
oklavayı nasıl kullanacağınız önemli bence
hahahahahahahahahaha
Brn x2 çifti ; beni evlad edinin
çok mutsuzuuum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvdeki en büyük oklavam bu kadar ondan da zarar gelmez sanaAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla beni bu kadar sevmediğini bilmiyordum bro
Yapma etme eyleme, hanım beni oklavayla döver valla hayır gaza gelirim ondan korkuyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiValla beni bu kadar sevmediğini bilmiyordum broAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahaha
Ben BEKAR olanlara özel tur düzenlicem fotoları da sana ve o sakallı ordinaryüs pöröfösör varya komşum ona göndericem 

Yapma etme eyleme, hanım beni oklavayla döver valla hayır gaza gelirim ondan korkuyorum
Bir yorum yaz:
-
Ya bekarsınız ya simdilik atın tutun , gorucem sizi ben evleninceAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahaha
Ben BEKAR olanlara özel tur düzenlicem fotoları da sana ve o sakallı ordinaryüs pöröfösör varya komşum ona göndericem 

Bir yorum yaz:
-
AhahahahaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCaktırma dayımın ogluuu

Bir yorum yaz:
-
Caktırma dayımın ogluuuAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl büyük bir yalan nasıl büyük bir yalan belli değil

Bir yorum yaz:
-
Nasıl büyük bir yalan nasıl büyük bir yalan belli değilAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen para bul gerisi bende

Bir yorum yaz:
-
Sen para bul gerisi bendeAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitti cnm o para yada ben para bulurum da sen patrondan izin Alabilirmisin acaba

Bir yorum yaz:
-
Bitti cnm o para yada ben para bulurum da sen patrondan izin Alabilirmisin acabaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar Cem sagolsun Kulube canım feda dedi ve arabasını sattıgı parayla hepimizi Pattaya ya götürüyormus

Bir yorum yaz:
-
abi insan icine karissak iyiydi ama admin nediyosa odurAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPolonezkoy veya Zekeriyakoyde olacak teklif topluyoruz ona göre yer ve fiyat bildiricez.
01 CDU 01
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: