Artık havalar iyice bahar tadında olmaya başladı kac haftadırda toplanamamıstık pazar sabahı kahvaltıya varmısınız ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Pazar sabah kahvaltıya varmısınız ?
Çöküş
X
-
ben haftasonu memlekete kaçmasam gelirdim abi, ne olcak 1saat yolAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtık havalar iyice bahar tadında olmaya başladı kac haftadırda toplanamamıstık pazar sabahı kahvaltıya varmısınız ?
-
Başkan pazar günü yapmayın ya insanlar özel işlerine zaman ayırsınAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtık havalar iyice bahar tadında olmaya başladı kac haftadırda toplanamamıstık pazar sabahı kahvaltıya varmısınız ?

dimi ama 

Yorum Yap
-
Vay serzeniş varAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan pazar günü yapmayın ya insanlar özel işlerine zaman ayırsın

dimi ama 

ahauha ben anladım da herkes anlamaz bu dedigini Cemoooooo
Yorum Yap
-
34tb9544 -
bi ciger yiyemedik sus susAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilmiyorum artık organizasyonlar genelde cumartesi yapılıyordu da

bu arada nisanin 2.pazari abanta gidelim mi orcun kankimle, soundclash osman,ucanteneke can, clubman cem, ryz resit, kayhan da gelir
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Herkesi bir arada görmek için ben planimi cumartesiye alabilirim valla açık konuşayımAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan pazar günü yapmayın ya insanlar özel işlerine zaman ayırsın

dimi ama 

Yorum Yap
-
Eywallah ben alacağım cevabı aldım teşekkür ederimAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkesi bir arada görmek için ben planimi cumartesiye alabilirim valla açık konuşayım
Yorum Yap
-
Berna
Çok şekerimAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEywallah ben alacağım cevabı aldım teşekkür ederim

Yorum Yap
-
Haftayada erteleriz kesin bi planımız şu an için yok ne zamandır aklımdaydı tarihi belirleriz yazılanlar doğrultusunda .Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu pazar değilde haftaya pazar olsa daha iyi olur
Yorum Yap

Yorum Yap