Artık havalar iyice bahar tadında olmaya başladı kac haftadırda toplanamamıstık pazar sabahı kahvaltıya varmısınız ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Pazar sabah kahvaltıya varmısınız ?
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtık havalar iyice bahar tadında olmaya başladı kac haftadırda toplanamamıstık pazar sabahı kahvaltıya varmısınız ?
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtık havalar iyice bahar tadında olmaya başladı kac haftadırda toplanamamıstık pazar sabahı kahvaltıya varmısınız ?
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan pazar günü yapmayın ya insanlar özel işlerine zaman ayırsın dimi ama
Yorum Yap
-
34tb9544
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilmiyorum artık organizasyonlar genelde cumartesi yapılıyordu da
bu arada nisanin 2.pazari abanta gidelim mi orcun kankimle, soundclash osman,ucanteneke can, clubman cem, ryz resit, kayhan da gelirsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan pazar günü yapmayın ya insanlar özel işlerine zaman ayırsın dimi ama
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkesi bir arada görmek için ben planimi cumartesiye alabilirim valla açık konuşayım
Yorum Yap
-
Berna
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEywallah ben alacağım cevabı aldım teşekkür ederim
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu pazar değilde haftaya pazar olsa daha iyi olur
Yorum Yap
Yorum Yap