Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende bekliyodum daha konu ne kadar dagilacak diye neyse yine iyi toparladin

IZM-5655-TCHB
    askolsun, kustum ve gelmiyorum hicbiyere.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    başın sagolsun Kaan
    Eyvallah abi dostlar sagolsun

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    en son susuzdede miydi neydi orda bi cafede gormustum tarot bakilir diye ama ben zaten tarot biliyorum ucundan kosesinden.. bana eglence olsun kahve fali baktiralim hihihihihi

Neyse biz bunlari bilaree konusalim..

@UnalKaan konuyu offtopice daha fazla suruklemiycem susuyorum kankacim.
    saygilar efem!

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    Bende bekliyodum daha konu ne kadar dagilacak diye neyse yine iyi toparladin

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    başın sagolsun Kaan

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben hiç anlamam faldan ama Alsancak ve kızlar ağasında bakanlar varmış,senin için bulurum..bana da baktırırız bahaneyle
    en son susuzdede miydi neydi orda bi cafede gormustum tarot bakilir diye ama ben zaten tarot biliyorum ucundan kosesinden.. bana eglence olsun kahve fali baktiralim hihihihihi

Neyse biz bunlari bilaree konusalim..

@UnalKaan konuyu offtopice daha fazla suruklemiycem susuyorum kankacim.
    saygilar efem!

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    kahve fali bakiosan ya da bildigin bi yer varsa kosa kosa uca uca geliring :P

Ben hiç anlamam faldan ama Alsancak ve kızlar ağasında bakanlar varmış,senin için bulurum..bana da baktırırız bahaneyle

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bayan çok bilmiş gel de tanışalım
    kahve fali bakiosan ya da bildigin bi yer varsa kosa kosa uca uca geliring :P

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Niyetimiz var net bisey diyemiyorum vize haftam belli olunca ilk is kipris cikartmasi olacak ama izmir icinde sartlari zorlayacagim..

Ayrica zaten bizim icin oyle buyuk kalabalik eventler sart degil. Biz Orcun'la da konustuk (ayni sekilde Kaan'a da soyledim.) okul is vs. hepsini ayarlayip planlayip Izmir'e gelecegiz. Haber eder duyururuz. plani programi olmayan dostlar ile keyifli 1gun gecirmek uzere organize olmayi dusunuyoruz..

ps. siyah abla sagolasin.. duygulandim. gozlerimi yasardi. hihihihi

Bayan çok bilmiş gel de tanışalım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Niyetimiz var net bisey diyemiyorum vize haftam belli olunca ilk is kipris cikartmasi olacak ama izmir icinde sartlari zorlayacagim..

Ayrica zaten bizim icin oyle buyuk kalabalik eventler sart degil. Biz Orcun'la da konustuk (ayni sekilde Kaan'a da soyledim.) okul is vs. hepsini ayarlayip planlayip Izmir'e gelecegiz. Haber eder duyururuz. plani programi olmayan dostlar ile keyifli 1gun gecirmek uzere organize olmayi dusunuyoruz..

ps. siyah abla sagolasin.. duygulandim. gozlerimi yasardi. hihihihi

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Dostlar sagolsun. Ben diyorum ki herkesin soyledigi uzere Mart sonu gibi yaparsak havalar daha guzel olacak gibi. Ayrica herkes programini daha rahat ayarlar bence. Tabi yeri kararlastirmakta cogunluga bagli.

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Basin saolsun Kaan. H.sonu disinda yapilacak organizasyon icin bence tarih ve yeri kesinlestirirsek herkes programini simdiden ayarlayabilir ve katilim iyi olabilir

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    Başın sağolsun

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar kusura bakmayin konuyu baslattim ama uzun bi sure birseyler yazamadim. Pazar gunu Istanbul'daydim. Bir yakinimizin cenazesi vardi. O yuzden bi organizasyon yapamadim. Insallah bu haftasonu haftalik gorusmelerimize baslayacagiz. Haber veririm

IZM-5655-TCHB
    Başın sağolsun.haberlerini bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Arkadaslar kusura bakmayin konuyu baslattim ama uzun bi sure birseyler yazamadim. Pazar gunu Istanbul'daydim. Bir yakinimizin cenazesi vardi. O yuzden bi organizasyon yapamadim. Insallah bu haftasonu haftalik gorusmelerimize baslayacagiz. Haber veririm

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    biz NDG ile atlayıp gelelim o zaman, tek başına sıkılma oralarda.
    Ben sıkılmıyorum ama gelin siz...bu hafta sonu yokum Abant'a gidiyorum olmazsa oraya gelin

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X