Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
İlk olay, bir nevi aracı anahtarsız çalıştırmanıza yarıyor. Kapıları kapatmazsanız çalışmaz mesela.
KeyLess gibi bir sistem yapmaya çalışımış ancak bence bir anlamı yok. Tek avantajı, anahtarı cebinize koyup, arabayu sürebiliyorsunuz. Zannediyorum ki 2010'dan sonra bu sistem geldi. Çünkü ben suan kendi aracımda yapamadım. Ama Seçkin 2011 olmasına rağmen yapabiliyor.
İphone ve İpad ile ilgili bağlantı kablosu vardı. Görüntüyü ekrana atabilmek için Y Kablo denen bir parça 80 dolar civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam..
ps. bmw / mini original altin uclu y kablo fiyati 115€+kdv
Keşfettiğim bişeyi söyliyim gerçi keşif değil biliyodur herkes ama yine de konuya bakan olursa belki işine yarar, aux girişi varsa y kablo almanıza gerek yok illaki
iphone kablosunu aracın usb girişine, aux girişine de iphoneun jack ini bağlarsanız Y kablo işi görüyor..
Bu her otomobilde efektif olmuyor bazen orijinal iPhone kablosu bile calismayabiliyor
Yorum Yap