Öncelikle herkez e selamlar benim merak ettigim temel 2 sorum olacak muhakkak bu konu hakinda bilgisi olan arkadaslar vardir.1.anahtari kontağa takip dügmeye bastik arac calisti stop edip anahtari cikariyoruz ve anahtari takmadan tekrar dugmeye bastigimizda arac calisiyor bunun mantigi nedir ? Ama ilk basta anahtari takmassak calismiyor.2.kullanim kitapciginda iphone ve ipod lardan media oynatabilecegimiz belirtilmis kullanan arkadaslar varmi varsa tam olarak nasil oluyor simdiden tsk ederim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Paceman hakinda bir kaç soru ?
Çöküş
X
-
Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle herkez e selamlar benim merak ettigim temel 2 sorum olacak muhakkak bu konu hakinda bilgisi olan arkadaslar vardir.
1.anahtari kontağa takip dügmeye bastik arac calisti stop edip anahtari cikariyoruz ve anahtari takmadan tekrar dugmeye bastigimizda arac calisiyor bunun mantigi nedir ? Ama ilk basta anahtari takmassak calismiyor.
2.kullanim kitapciginda iphone ve ipod lardan media oynatabilecegimiz belirtilmis kullanan arkadaslar varmi varsa tam olarak nasil oluyor simdiden tsk ederim
KeyLess gibi bir sistem yapmaya çalışımış ancak bence bir anlamı yok. Tek avantajı, anahtarı cebinize koyup, arabayu sürebiliyorsunuz. Zannediyorum ki 2010'dan sonra bu sistem geldi. Çünkü ben suan kendi aracımda yapamadım. Ama Seçkin 2011 olmasına rağmen yapabiliyor.
İphone ve İpad ile ilgili bağlantı kablosu vardı. Görüntüyü ekrana atabilmek için Y Kablo denen bir parça 80 dolar civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlk olay, bir nevi aracı anahtarsız çalıştırmanıza yarıyor. Kapıları kapatmazsanız çalışmaz mesela.
KeyLess gibi bir sistem yapmaya çalışımış ancak bence bir anlamı yok. Tek avantajı, anahtarı cebinize koyup, arabayu sürebiliyorsunuz. Zannediyorum ki 2010'dan sonra bu sistem geldi. Çünkü ben suan kendi aracımda yapamadım. Ama Seçkin 2011 olmasına rağmen yapabiliyor.
İphone ve İpad ile ilgili bağlantı kablosu vardı. Görüntüyü ekrana atabilmek için Y Kablo denen bir parça 80 dolar civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam..
Yorum Yap
-
oluyor ya, biz lam'da kesfetmistik onudoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroluyor ya, biz lam'da kesfetmistik onu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlk olay, bir nevi aracı anahtarsız çalıştırmanıza yarıyor. Kapıları kapatmazsanız çalışmaz mesela.
İphone ve İpad ile ilgili bağlantı kablosu vardı. Görüntüyü ekrana atabilmek için Y Kablo denen bir parça 80 dolar civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam..
Yorum Yap
-
Samsung desteklemiyor malesef.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSamsung desteklemiyor malesef.
Yorum Yap
-
Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTsk ederim peki degermi iphone gecip o kablodan almaya sizin fikriniz nedir ?
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerek yok iphone 4s ve oncesib(30 pin) icin oluyor.
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Belki bu aparat ile olabilir mi acaba
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap