Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R57 Cabrio

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ozan selam. MINI Kalamış'a tekrar uğra. Hem cooper cabrio hem cooper S cabrio hem de Roadster S var bagajlarına da bakabiliriz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R57 Diesel 2012 Spiece Orange,Chili pack
    Arkadan cok ses geliyor,arka gorus kisitli ama yeterli.Bu benim ikinci Minim digeri Mini Cooper S 2007 idi,ona gore daha konforlu,daha sakin Ama yeterince atak. Sakin Mini'nin tuketim verilerine aldanmayin ortalama 45-50 mpg (5.5-6 lt/100km) tuketimi var otoyolda belki 60 mpg bulunur (4lt /100km).
    Buraya yazmisken sorayim kol dayama original fahis derecede pahali Turkiye'de is gorecek bir alternatif bulunur mu?Bu sene arabayla gelmeyi planliyoruz gelmisken onu halletmek iyi olurdu.
    PS Redimdeki delikanli ufak oglum.[ATTACH]1514[/ATTACH]
    Merhabalar, Aracınızın baska fotograflarını, hatta video'larını da gormek isteriz. Mesela Bagajı guzelce gosteren bir video izlemek cok isterim.

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Öncelikle slm iyi günlerde kullanın mininizi hem cabrıo hem dızel can arkadaşımızında bahsettiği gibi bende orjınal "mini" kol dayaması var aşağıda lınkı tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz fiyat olarak 400tl istiyorum

http://www.outmotoring.com/fliptop-a...-for-gen2.html
    En son düzenleyen NHT39; 15-06-13, 18:08.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadan cok ses geliyor,arka gorus kisitli ama yeterli.Bu benim ikinci Minim digeri Mini Cooper S 2007 idi,ona gore daha konforlu,daha sakin Ama yeterince atak. Sakin Mini'nin tuketim verilerine aldanmayin ortalama 45-50 mpg (5.5-6 lt/100km) tuketimi var otoyolda belki 60 mpg bulunur (4lt /100km).
    Buraya yazmisken sorayim kol dayama original fahis derecede pahali Turkiye'de is gorecek bir alternatif bulunur mu?Bu sene arabayla gelmeyi planliyoruz gelmisken onu halletmek iyi olurdu.
    PS Redimdeki delikanli ufak oglum.[ATTACH]1514[/ATTACH]
    Oncelikle hoş geldiniz aramıza

Görünüşe göre Ingiltere'de yaşıyorsunuz. Arabanız çok güzel güle güle kullanın. Mini sever olduğunuz belli

Kol dayama ile ilgili "satılık parçalar" bölümüne bakarsanız işe yarar şeyler bulabilirsiniz. Sanırım Nihat arkadaşımız satıyordu, şimdi opsiyonlayıp gelince takarsınız.

"Üyelerimiz" bölümünde sizi, "Garaj" bölümünde Mini'nizi daha yakından tanımak isteriz.

Bir yorum yaz:

• daneland
    yanıtladı
    PS Redimdeki delikanli ufak oglum.Mini.jpg

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Accepted. Zaten benim boy boy sac tokalarim, sac lastiklerim ve cesitli 'tac'larim var. :-)

Wishman
    P.S: Tanimiyan uyeler kesin 'bu cesit kim yahu' diyodur.
    Haha abi sen gel de istanbula gerisini cozeriz

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yavas yavas gezeriz abi problem degil, Alen abi ve Baranx'ı da arkaya oturtuturuz.
    Accepted. Zaten benim boy boy sac tokalarim, sac lastiklerim ve cesitli 'tac'larim var. :-)

Wishman
    P.S: Tanimiyan uyeler kesin 'bu cesit kim yahu' diyodur.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozan birde önerim bu arabayı kısmet olur alırsak kesin body kit ve çok şık bir jant olayına girmen. Zaten S olacağı için ilk aşamada motora yürüyene dokunmaya gerek olmayabilir, Görselden devam edebilirsin..
    Eger beyaz arabayı alırsam zaten ilk istedigim JCW Body kit, sonrasında da yine JCW siyah Jantlar istiyorum. Garanti bitince de egzost ve yazılım olayına girerim heralde.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bu eksikligimi aciga cikartmiyacaktin Pasam. :-(
    P.S: Maalesef dogru, cabrio bana (sacima) gore degil...

Wishsusluman
    Yavas yavas gezeriz abi problem degil, Alen abi ve Baranx'ı da arkaya oturtuturuz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ozan birde önerim bu arabayı kısmet olur alırsak kesin body kit ve çok şık bir jant olayına girmen. Zaten S olacağı için ilk aşamada motora yürüyene dokunmaya gerek olmayabilir, Görselden devam edebilirsin..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Wishsusluman
    Öyle konusmamistik ama...

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wishman binemiyo cabrio arabaya saci bozuluyo ruzgardan

Wishsusluman

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    wishman abimi alıp gezicem ben, hepinizi erteliyorum.
    Wishman binemiyo cabrio arabaya saci bozuluyo ruzgardan

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Heyoo, iste bu... Ama Baranx'ida alalim, simdi uzulur, o cusseye goz yasi yakidmaz. :-)

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X