Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R57 Cabrio

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İki arkadas arabayla biyere gidiyon iki arkadas buluyon siz taksiyle gel dersin hahaaa o zaman keske r57 alsaydim dersin
    Saka biyana mx5 kullanmistim ben icinde darlanmistim ama bu tercih meselesi tabi benim aile 3 kisi ondan idare ediyoz
    o konuda kesin haklısın abi ben zaten 3 kişi binmeyi unuttum

mesela ben r59 tercih ederdim, mx5 ile kıyaslama kabul etmez ki çok fazla geniş ve lüks bana göre mini

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bence cabrio duşünüluyorsa, r59 olmalı. zaten 4 kişi ile bineceğini sanmıyorum ozanında.. bagajda sülale boyu

Yanlış anlaşılmasın (ozgur abi sen yanlış anlama yani ) sanki r56'nın tavanı koymayı unutmuşlar gibi geliyor bana 57
    İki arkadas arabayla biyere gidiyon iki arkadas buluyon siz taksiyle gel dersin hahaaa o zaman keske r57 alsaydim dersin
    Saka biyana mx5 kullanmistim ben icinde darlanmistim ama bu tercih meselesi tabi benim aile 3 kisi ondan idare ediyoz

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    bence cabrio duşünüluyorsa, r59 olmalı. zaten 4 kişi ile bineceğini sanmıyorum ozanında.. bagajda sülale boyu

Yanlış anlaşılmasın (ozgur abi sen yanlış anlama yani ) sanki r56'nın tavanı koymayı unutmuşlar gibi geliyor bana 57

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hersey guzel hos da senin esyaları filan nereye koyacaksın o arabayı alırken işe taksiyle filan gider gelirsin artık
    Ben iki cocuk esyalari benim esyalarla bodruma gidiyom hersene

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bodykit ilk is zaten bakalim bugun Aren'le oturup bir bakicaz piyasa da neler var senin araba ayn'de mi? Onu da gorseydik)
    bnim araba Mashattan'da, hurmak'tan haber bekliyorum. Parçalar geldiyse eğer, AYN'ye gececek..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bodykit ilk is zaten bakalim bugun Aren'le oturup bir bakicaz piyasa da neler var senin araba ayn'de mi? Onu da gorseydik)
    Hersey guzel hos da senin esyaları filan nereye koyacaksın o arabayı alırken işe taksiyle filan gider gelirsin artık

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bence bu arabayı bir JCW yapacan offfff

hatta sahibindende JCW bodykitli, siyah vardı sanırım

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    bence bu arabayı bir JCW yapacan offfff

hatta sahibindende JCW bodykitli, siyah vardı sanırım

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Anladim abi, bence de tam kolleksiyonuluk bakalim bir gorup inceleyebilsem karar vericem alip almayacagima ama yok kimsede burda.

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Evet arka taraf cam olmadigi icin biraz karanlik kaliyor...bnm oglanlar biniyorlar 10 yasindalar hic sikayet etmediler😄 bagaj kapagida normal miniler gb yukari dogru acilmiyor asagi dogru aciliyo...bence bi kolleksiyon arabasi keyif araci cokda ilgi cekiyo o ayri

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Valla benim en cok aklima takilan bagaj olayi. Diger hersey ok benim icin. Guzelmis senin araban arka taraf ustu kapaliyken biraz bogucu oluyormus sanirim di mi?

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Kisin kullanimda bi sorun yok iZmire cok yagiyor yagmur balikesirde kar gorduk herhangi bi skintinyasatmadi

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Ozan otobanda degilde kotu asfalta iceri ses aliyo bn bavul olarak yumusak cantalar kullaniyorum disi sert hic birsey kolay kolay sigmiyor... Benimki 2009 model...kedilerden uzak tutmaya calisiyorum heryere parketmiyorm...baska sorun olursa cevaplarim sorun diil

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok guzel masallah

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X