mınılerde bluetooth sabıtmı
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2008 r56 müzik sistemi sorunu
Çöküş
X
-
35CSS17
-
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermınılerde bluetooth sabıtmı
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer sey iphone icin androide bir sey yokmu yaw
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Su anki MINI'mde Visual Boost var ve USB Girisi oldugu icin 8 GB'lik bir Memory Stick kullaniyorum. Bir Flash Bellegi direksiyondan da kontrol edebiliyorsunuz. iPod'um varken bile hic arabama baglamadim, kablo karmasasi yaratiyordu.. CD taktigimi da pek bilmem. Belki 2 kere takmisimdir.
Yorum Yap
-
Aslı turgut_A tarafından gönderilmiş Mesajı göster2008 model r56 aracım var sadece track dinleyebiliyorum aux çıkışınıda direksiyondaki kumandadan kontrol edemiyorum
AUX baglantisi siradan bir mikrofon baglantisidir aslinda. Hicbir komut almaz veya vermez. Sadece sesi aldigi gibi iletir. Haliyle kullandiginiz kablonun kalitesinin yaninda kullandiginiz oynatici cihazin (mp3 player vs..) ses cikis gucu de cok onemlidir. Genelde insanlar oynaticinin sesini sonuna kadar acip teypten kisip acmayi tercih ederler ama bircok mp3 player vs son seste, sesin kalitesinde bozulma yapar..
Yorum Yap
-
Direksiyondan kumanda için ayrı bir aparat alman geekiyor bendeki model ekranlı oldugu için bütün listeyi görebiliyorum....
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada cem bluetooth ile muzik dinlerken direksiyon kumandan calisiyormu rehber aracin ekraninda gorulebiliyormu
Yorum Yap
-
Burak
Cem tesekkur ederim demekki oluyor aparat araciligi ile bu arada iphone icin deck cikis yapan aux cihazlari var onlar ile aux en kaliteli cikisi alabilirsiniz kabloda onemli ama aux ta cok onemli degil
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap
-
Sonradan cok masrafli olacaktir o is. bence yapmaya degmez. Yeniden bir arac alsaniz o zaman alin derim ama cozumu zaten bulmussunuz.
Pioneer serilerine baktim demin. Cok iyi yapmislar. Ama o kadar urun uyumluluguna bence gerek yok. Arabamda hala telefon acarken (Son arananlari degil de) rehberi kullanacaksam Visual Boost'u degil, telefonumu kullaniyorum. O kadar uyumlu olmasi aslinda yapilacak isleri kolaylastirmiyor.
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim Sayın Adminim Ama yine de aklımda visualboost satın alıp yine orijinalden şaşmamak var ama gerçekten zahmetli işler. Bakalım
Yorum Yap
Yorum Yap