Arkadaslar selamlar sevgiler.....
Geldik hepimizin çok sevdiği şeyleri yapmaya biliyorsunuz 2008 - R56 araca sahibim jantları dahil hiçbir modifikasyon yok üzerinde...
Normalde yaza doğru satmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Bazı şeyler yapmaya karar verdim bana yardımcı olursanız çok iyi olacak...
----------
1- Öncelikle piano black 17 Inc John works jant (replika) ve ince yanak 4 mevsim lastik almayı düşünüyorum.
İNCE YANAK 4 MEVSİM LASTİK MARKASI SEÇİMİ ? (ekonomik olması lazım)
----------
2- araca egzost yapmayı düşünüyorum. iskender usta diye düşündüm siz ne dersiniz ?
DOWN PIPE ? + EGZOST UCU FİYAT NEDİR ? kimde en uyguna yapılır iyi işçilik lazım.
----------
3- Turbo valve düşünüyorum. (blowoff demiştim ama yeni moda turbo valve miş sanırım yusuf ustanın dediği o valve daha iyiymiş.?)
şimdi valve takarsam açık hava filtresi yapmalımıyım ?
VALVE FİYATI NEDİR ?
----------
4- Sunroff bakımı yaptırmam lazım. bildiğiniz biryer varmıdır ? varsa ;
BAKIM FİYATI HAKKINDA BİLGİNİZ. ?
----------
BUDA BENİM MİNİK
rOWPvOf.jpg
Geldik hepimizin çok sevdiği şeyleri yapmaya biliyorsunuz 2008 - R56 araca sahibim jantları dahil hiçbir modifikasyon yok üzerinde...
Normalde yaza doğru satmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Bazı şeyler yapmaya karar verdim bana yardımcı olursanız çok iyi olacak...
----------
1- Öncelikle piano black 17 Inc John works jant (replika) ve ince yanak 4 mevsim lastik almayı düşünüyorum.
İNCE YANAK 4 MEVSİM LASTİK MARKASI SEÇİMİ ? (ekonomik olması lazım)
----------
2- araca egzost yapmayı düşünüyorum. iskender usta diye düşündüm siz ne dersiniz ?
DOWN PIPE ? + EGZOST UCU FİYAT NEDİR ? kimde en uyguna yapılır iyi işçilik lazım.
----------
3- Turbo valve düşünüyorum. (blowoff demiştim ama yeni moda turbo valve miş sanırım yusuf ustanın dediği o valve daha iyiymiş.?)
şimdi valve takarsam açık hava filtresi yapmalımıyım ?
VALVE FİYATI NEDİR ?
----------
4- Sunroff bakımı yaptırmam lazım. bildiğiniz biryer varmıdır ? varsa ;
BAKIM FİYATI HAKKINDA BİLGİNİZ. ?
----------
BUDA BENİM MİNİK
rOWPvOf.jpg
Yorum Yap