Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Otomatik katlanır ayna ?
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi öyle birisini bulayımda en kötü kendim kullanırım. her park edişimde gelsin aynalarımı katlasın, arabaya binerkende gelsin açsın. 5 tl sıkıştırırım eline valla ahahahah yarıldım ahaha
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster:P hayirlisi ne diyim
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstero zaman sana günaydın bana iyi geceler diyim.. uyku time artık
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterikiniz de uyudunuz iyi oldu
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeri donduk sen uyudun mu
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGibi
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterikiniz de uyudunuz iyi oldu
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir katlanir ayna konusu bu kadar mi uzar arkadas katlanmiyor iste herkes evine :P
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstero aynalar kat-la-na-cak ahahuahuaa
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHirslisin genc sevdim seni yarin gel googilda si i o olarak basla ne de olsa artik onune geleni Si I O filan yapiyorlar
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteklif ettilerde ben CQO görevini istedim. bakalım bekliyoruz..
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteklif ettilerde ben CQO görevini istedim. bakalım bekliyoruz..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO da guzel bir gorev ulvi bir gorev hatta uzvi
@yigit g. Getir benim garaja koy ama kopeksiz gel senin kopegin benim kopeklerimi hurharca yer sonra [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap