Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 cooper s az yaktırma taktikleri

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    245 hp lik 1.6 turbo bir araç şehir içi 7.5l ise bir sorun vardır çok ciddiyim Sorun derken muhtemelen yanlış okuyordu bozuktu yani sensor.Benim 1.6 hdi citroen dizelim şehir içi 6-7 arası yakıyor 18" jantla.. Yani sizin dediğiniz mümkün değil.Jcw nin fabrika verisi bile şehir içi 9.4 litre
    211 hp haldeyken 7.5 litreydi. Modifiyeden sonra 8.5'a çıktı. Sorun olsaydi benzin istasyonuna daha sık giderdim ancak gayet rutininde gittim. Izmir'de yasiyorum ben. Istanbul gibi trafik yok(tu) buralarda

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Benimde merak ettiğim bir konuydu Cooper S lerin yakıt tüketimleri,
      ama 14 litreleri duyunca ürperdim biraz.
      10-12 arası İstanbul için kabul edilebilir olarak düşünüyordum ama bahsettiğiniz gibiyse yüksek.

önceki aracım 2012 model C250 coupe idi (1.8 Turbo 204 hp otomatik).
      şehir içi 12,5 litre, şehir dışı 8 (klima ile) yakıyordu. bu sebepten dolayı arabayı sattım

Yorum Yap

Aslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Benimde merak ettiğim bir konuydu Cooper S lerin yakıt tüketimleri,
        ama 14 litreleri duyunca ürperdim biraz.
        10-12 arası İstanbul için kabul edilebilir olarak düşünüyordum ama bahsettiğiniz gibiyse yüksek.

önceki aracım 2012 model C250 coupe idi (1.8 Turbo 204 hp otomatik).
        şehir içi 12,5 litre, şehir dışı 8 (klima ile) yakıyordu. bu sebepten dolayı arabayı sattım
        Normal kullanımda 10-11 litre. 14 lt'ler çok fazla sıkıştırdığında görülüyor. Benim Cooper S ile ortalamam 9.5 idi. Çok da sakin kullanmadım yani o ortalamayı gördüğüm zamanlarda.
        sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Normal kullanımda 10-11 litre. 14 lt'ler çok fazla sıkıştırdığında görülüyor. Benim Cooper S ile ortalamam 9.5 idi. Çok da sakin kullanmadım yani o ortalamayı gördüğüm zamanlarda.
          çok yakın bir zaman olmasa da ikinci araç olarak bir cooper S alma düşüncemiz var, sizin dediğiniz kabul edilebilir bir ortalama.

diğer türlü olur ise hemen düşüncemden vazgeçerim yani

Yorum Yap

Aslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            çok yakın bir zaman olmasa da ikinci araç olarak bir cooper S alma düşüncemiz var, sizin dediğiniz kabul edilebilir bir ortalama.

diğer türlü olur ise hemen düşüncemden vazgeçerim yani
            Bencede 10-11 kabul edilebilir bir rakam Mini gibi gücü yüksek olan bir araçta
            sigpic

Yorum Yap

Benim ortalama 10.5 idi bir süre ama şu rollingden sonra 9.0'lara düştü.☺☺☺

3310 ile gönderildi
              2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                211 hp haldeyken 7.5 litreydi. Modifiyeden sonra 8.5'a çıktı. Sorun olsaydi benzin istasyonuna daha sık giderdim ancak gayet rutininde gittim. Izmir'de yasiyorum ben. Istanbul gibi trafik yok(tu) buralarda

Hocam sen söylerken şehir dışı yakıtım diceksin o zaman tamam.Şehir içi direk trafik demek.Yani düşün ben maltepeden çıkıyorum 500 mt sahile iniyorum direk trafik.. adım adım 45 dakka da caddeye gidiyorum , yemek yiyip dönüyorum gece.Veya öğlen 2-3 gibi cıkıyorum trafikte adım adım spora gidiyorum tekrar adım adım dönüyorum bütün yaptıgım bu mini ile hızım 20-30 un üstüne çıkmıyor , bu şekilde 14 çıkıyor.Ama tuzlaya gittim bi kez bomboş yol 80-90 la sabit gidiyorum baktım 5-6 civarı yakıyor.Uzun yolum olsa ağır trafiğim olmasa karışık tahminimce 9-10 yakarım.

Yorum Yap

Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Hocam sen söylerken şehir dışı yakıtım diceksin o zaman tamam.Şehir içi direk trafik demek.Yani düşün ben maltepeden çıkıyorum 500 mt sahile iniyorum direk trafik.. adım adım 45 dakka da caddeye gidiyorum , yemek yiyip dönüyorum gece.Veya öğlen 2-3 gibi cıkıyorum trafikte adım adım spora gidiyorum tekrar adım adım dönüyorum bütün yaptıgım bu mini ile hızım 20-30 un üstüne çıkmıyor , bu şekilde 14 çıkıyor.Ama tuzlaya gittim bi kez bomboş yol 80-90 la sabit gidiyorum baktım 5-6 civarı yakıyor.Uzun yolum olsa ağır trafiğim olmasa karışık tahminimce 9-10 yakarım.
                  Baska bi ulke diycem ben eskiden bazi arkadaslarim 3 debriyaj degistirirken ben daha ilkini degistirmemis oluyordum. Izmir'e de trafik var artik. Ben de otomatiğe döndüm

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Baska bi ulke diycem ben eskiden bazi arkadaslarim 3 debriyaj degistirirken ben daha ilkini degistirmemis oluyordum. Izmir'e de trafik var artik. Ben de otomatiğe döndüm

varda yine bizim kadar değildir hocam.Avrupa yakasından anadolu yakasına 4.5 saatte geldiğim var. 4.5 saatte sen izmirden istanbula gelirsin

Yorum Yap

abi cooper s'e 14 yaktirmak icin durmadan gazlamak lazim ortalamasi 10larda gezer normalde
                      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Evet gerçekten o gün sapanca dönüşü full gaz gittim gitgel 60 lira yakmışım ortalama 6.8 di..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        38 KD 903 Cooper S '10

Yorum Yap

Ama şehir dışı boş trafik 5 5.5 yakarsınız rahat bi şekilde ben gördüm 4.8 leri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          38 KD 903 Cooper S '10

Yorum Yap

Yorumları okuduktan sonra benim minide mi problem var acaba merak ettim r56 lci motor araç 7.5 7.6 gösteriyor tüketim en fazla da 8 gördüm

Yorum Yap

Aslı Onurkk06 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Yorumları okuduktan sonra benim minide mi problem var acaba merak ettim r56 lci motor araç 7.5 7.6 gösteriyor tüketim en fazla da 8 gördüm
                              Aramıza hoşgeldiniz...

Üyelerimiz bölümünde kendinizi,garaj bölümündede aracınızı tanıtırsanız memnun oluruz.Teşekkürler.

3310 ile gönderildi
                              2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Ben de TEM de 70 km hızla giderken anlık tüketimin 3.3 lt olduğuna şahit olmuştum. Düşük devir + sabit hız = cep dostu ) ama şehir içinde atak sürüş ve dur kalklarla birlikte ortalama 11-12 lt falan tabi. Canı sağolsun MINImin

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X