Aslı GRKM tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 cooper s az yaktırma taktikleri
Çöküş
X
-
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla bende de downpipe ve yazılımla 14 lt ve km 1TL yakmaya başlayınca total a çevirdim yönümü hem benzini kaliteli hemde 50km daha fazla götürüyor birde totalde kampanya var 75 tlik akaryakıtı 50 tl ye alıyorsunuz 150 tl lik akaryakıtı 100 tl ye alıp gazlamaya devam kampanyadan faydalanın derim 31 marta kadar uzatıldı
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla bende de downpipe ve yazılımla 14 lt ve km 1TL yakmaya başlayınca total a çevirdim yönümü hem benzini kaliteli hemde 50km daha fazla götürüyor birde totalde kampanya var 75 tlik akaryakıtı 50 tl ye alıyorsunuz 150 tl lik akaryakıtı 100 tl ye alıp gazlamaya devam kampanyadan faydalanın derim 31 marta kadar uzatıldıAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bende aynı şekilde 14 altına inemiyorum.Doktorun yazılımından herlade
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster14 çok fazla geldi. bende yakında stg2 yaptıracağım, bilgi edinmek amacı ile soruyorum,hangi setup ile yakıyorsunuz bu kadar?
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster14 bana da çok geldi, full şehir içi ve her fırsatta sıkıştırmama rağmen yazılımlı haliyle 12.5 i geçemedim. Yazılımsızken bu rakam 11 di.
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin setup ve yazılım nedir? sıkıştırmana rağmen 12,5 geçmiyorsa, o zaman sakin kullanımda 9-10 arası bir şey yakar. değil mi?
Yorum Yap
-
Hayatimda MINI'de hic 14 litre gormedim Cooper S ve JCW kullanicisiydim. Benzin alip sifirladigim ve direk otobana cikip 100 km'lik yolu 200+ km/s hizlarda sabit dip gaz sekilde gittigimde bile 12.1 litre tuketim gordum.
Sasiriyorum bu yazdiklariniza
Arabalariniz MINI gibi ufak turbo'luysa sehir icinde yuksek devir cevirmekten kacinin. MINIk turbolarimiz alt devirlerde calisir, yuksek tork ve konfor sunar
Sehir ici en kotu tuketimim 8.5'ti 245 hp'lik JCW ile. normalde 7.5 litreydi.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayatimda MINI'de hic 14 litre gormedim Cooper S ve JCW kullanicisiydim. Benzin alip sifirladigim ve direk otobana cikip 100 km'lik yolu 200+ km/s hizlarda sabit dip gaz sekilde gittigimde bile 12.1 litre tuketim gordum.
Arabalariniz MINI gibi ufak turbo'luysa sehir icinde yuksek devir cevirmekten kacinin. MINIk turbolarimiz alt devirlerde calisir, yuksek tork ve konfor sunar
Sen hic supercharger ile tanismamissin abi bu gordugun normal kullanim.1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster14 çok fazla geldi. bende yakında stg2 yaptıracağım, bilgi edinmek amacı ile soruyorum,hangi setup ile yakıyorsunuz bu kadar?
335 Bobin
Rcz-R buji
İskender downpipe
Resenator delete (orta iptal) düz boru
Varex son susturucu
Alta intercooler
Dr.Ecu Stage 2
Mini Cooper otomatik
14 litre civarı.Sakin de 13.5 falan ama genelde 14l
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayatimda MINI'de hic 14 litre gormedim Cooper S ve JCW kullanicisiydim. Benzin alip sifirladigim ve direk otobana cikip 100 km'lik yolu 200+ km/s hizlarda sabit dip gaz sekilde gittigimde bile 12.1 litre tuketim gordum.
Yorum Yap
-
Mini ile normalinden az yakıt harcamak için trafikten kaçınmanız etraftaki kesinlikle size gazlamak için bulaşacak tiplerden kaçınmanız yada kendi kendinize bazen gaza gelip belli bir mesafeyi yüksek devir çevirerek gezmemek gereklidir sonrasında normal olanı yakacaktır zaten bunlardan sonra yüksek ortalama görünüyorsada ustalara göstermek gereklidir.
Yorum Yap
Yorum Yap