Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 cooper s az yaktırma taktikleri

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2011 de çekmişim öyle bir video

Sunroofless 07'R56 MT ft. Dr. Ecu Remap

https://www.youtube.com/watch?v=2zpGFJWisRA

Sanırım bu depoyla çeyrek kalana kadar 650km yapmıştım. Sonrasında 750kmde ışık yakmıştı. Ardından depo dolunca 925km range vermişti

Bozuktu bence benim arabam...
    yalan soyluuyorrrsuuun yalaaaaan, montaj bu inanmam.
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Walla bende de downpipe ve yazılımla 14 lt ve km 1TL yakmaya başlayınca total a çevirdim yönümü hem benzini kaliteli hemde 50km daha fazla götürüyor birde totalde kampanya var 75 tlik akaryakıtı 50 tl ye alıyorsunuz 150 tl lik akaryakıtı 100 tl ye alıp gazlamaya devam kampanyadan faydalanın derim 31 marta kadar uzatıldı
      valla bende aynı şekilde 14 altına inemiyorum.Doktorun yazılımından herlade

Yorum Yap

Gaza ne kadar basarsanız o kadar yakar basmazsanız kokluyo [emoji51][emoji51]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum Yap

Benim 9.4 şehir içi devamlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum Yap

Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Walla bende de downpipe ve yazılımla 14 lt ve km 1TL yakmaya başlayınca total a çevirdim yönümü hem benzini kaliteli hemde 50km daha fazla götürüyor birde totalde kampanya var 75 tlik akaryakıtı 50 tl ye alıyorsunuz 150 tl lik akaryakıtı 100 tl ye alıp gazlamaya devam kampanyadan faydalanın derim 31 marta kadar uzatıldı
            Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            valla bende aynı şekilde 14 altına inemiyorum.Doktorun yazılımından herlade
            14 çok fazla geldi. bende yakında stg2 yaptıracağım, bilgi edinmek amacı ile soruyorum,hangi setup ile yakıyorsunuz bu kadar?

Yorum Yap

Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              14 çok fazla geldi. bende yakında stg2 yaptıracağım, bilgi edinmek amacı ile soruyorum,hangi setup ile yakıyorsunuz bu kadar?
              14 bana da çok geldi, full şehir içi ve her fırsatta sıkıştırmama rağmen yazılımlı haliyle 12.5 i geçemedim. Yazılımsızken bu rakam 11 di.

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                14 bana da çok geldi, full şehir içi ve her fırsatta sıkıştırmama rağmen yazılımlı haliyle 12.5 i geçemedim. Yazılımsızken bu rakam 11 di.
                Senin setup ve yazılım nedir? sıkıştırmana rağmen 12,5 geçmiyorsa, o zaman sakin kullanımda 9-10 arası bir şey yakar. değil mi?

Yorum Yap

Senin setup ve yazılım nedir? sıkıştırmana rağmen 12,5 geçmiyorsa, o zaman sakin kullanımda 9-10 arası bir şey yakar. değil mi?
                  Benim; Jcw Filtre, dp, dv intercooler ve baycu custom yazılım var. Sakin kullanımda şehir içi 8-9 arası dolaşabiliyorum çok rahatlıkla. Biraz uzun yol girerse işin içine 7 civarı oluyor. Araç manuel jcw buarada.

Yorum Yap

Kutu içi filtre, dp, dv, cooler, powershop custom; 12lt civarı yakıyorum (R60 S All4)

Yorum Yap

Hayatimda MINI'de hic 14 litre gormedim Cooper S ve JCW kullanicisiydim. Benzin alip sifirladigim ve direk otobana cikip 100 km'lik yolu 200+ km/s hizlarda sabit dip gaz sekilde gittigimde bile 12.1 litre tuketim gordum.
                      Sasiriyorum bu yazdiklariniza

Arabalariniz MINI gibi ufak turbo'luysa sehir icinde yuksek devir cevirmekten kacinin. MINIk turbolarimiz alt devirlerde calisir, yuksek tork ve konfor sunar
                      Sehir ici en kotu tuketimim 8.5'ti 245 hp'lik JCW ile. normalde 7.5 litreydi.
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Hayatimda MINI'de hic 14 litre gormedim Cooper S ve JCW kullanicisiydim. Benzin alip sifirladigim ve direk otobana cikip 100 km'lik yolu 200+ km/s hizlarda sabit dip gaz sekilde gittigimde bile 12.1 litre tuketim gordum.

Arabalariniz MINI gibi ufak turbo'luysa sehir icinde yuksek devir cevirmekten kacinin. MINIk turbolarimiz alt devirlerde calisir, yuksek tork ve konfor sunar

Sen hic supercharger ile tanismamissin abi bu gordugun normal kullanim.
                        1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                        2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                        3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                        4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                        5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

M7 Super AGS intake
                          335 Bobin
                          Rcz-R buji
                          İskender downpipe
                          Resenator delete (orta iptal) düz boru
                          Varex son susturucu
                          Alta intercooler
                          Dr.Ecu Stage 2
                          Mini Cooper otomatik

14 litre civarı.Sakin de 13.5 falan ama genelde 14l

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

245 hp lik 1.6 turbo bir araç şehir içi 7.5l ise bir sorun vardır çok ciddiyim Sorun derken muhtemelen yanlış okuyordu bozuktu yani sensor.Benim 1.6 hdi citroen dizelim şehir içi 6-7 arası yakıyor 18" jantla.. Yani sizin dediğiniz mümkün değil.Jcw nin fabrika verisi bile şehir içi 9.4 litre

Yorum Yap

Mini ile normalinden az yakıt harcamak için trafikten kaçınmanız etraftaki kesinlikle size gazlamak için bulaşacak tiplerden kaçınmanız yada kendi kendinize bazen gaza gelip belli bir mesafeyi yüksek devir çevirerek gezmemek gereklidir sonrasında normal olanı yakacaktır zaten bunlardan sonra yüksek ortalama görünüyorsada ustalara göstermek gereklidir.
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Az yakmak gibi bi kavram yok,olamaz..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X