Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 İlave far

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Abi harika olmus valla kapaklı bende istiyorum desem yalan degil, gule gule kullan abi

M. Kemal ATATÜRK
    İnstg™ askin.batur
    ™R55 Clubman 2009
    sigpic
    M.KEMAL ATATÜRK
    İnstg/askin.batur
    GALATASARAY

Yorum Yap

Farların blackline olduğundan bence de sırıtmış. Şahsi fikrim ilavesiz daha güzel. Bir de sanki ilaveler biraz büyük durmuş.
      sigpic

Yorum Yap

Muhtesem olmus ama bence farlariniz blacline oldugu icin duz siyah kapakli olarak kullanmak en guzeli olabilir.

Yorum Yap

Arkadaşların dediği gibi farların siyah olduğu için kapaksız güzel durmamış.

Benim şahsi fikrim ilave farsız daha güzel duruyor.

Nokia 3310 ile Gönderildi
          2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

farlar biraz buyuk durmus ya da biraz daha ice mi takmak lazim kestiremedim. kapakli hali kapaksizdan daha iyi. siyah zemin olsa daha guzel durabilir belki.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            sigpic

Yorum Yap

Bende de iki adet ilave far mevcut 2007 r56 on panjuru degistirmek gerekiyormu monte etmek icin?

Yorum Yap

Kapaklı süper duruyor...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum Yap

Ayn de mi montaj yapıldı??

Yorum Yap

Aslı exelancy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Bende de iki adet ilave far mevcut 2007 r56 on panjuru degistirmek gerekiyormu monte etmek icin?
                    Ön panjur normalde değişmesi lazım, aşağıdaki gibi ön panjur var driving light için.
                    Ama panjurun resimde gördüğün kısımlarını keserek de takabilirsin, öyle yapanlarda var.
                    Bendeki kit ve panjurları da aşağıda linkledim. Yiğit'in aldıkları biraz farklı geldi bana,bendeki bu şekildeydi. Sonra farları satarken; panjur,far ve ayakları beraber sattım.

http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...41#63130422706

Yorum Yap

Biraz böyle kullanayım değişik oldu hevesim gidince çıkarırım Kendim taktım 2 dakka sürdü.Kesmeye gerek yok somunlu vidalı.

Yorum Yap

söktüm içime sinmedi bu kadar siyahın içinde çok beyaz durdu.Kapak da çalınır diye takamıyorum parkım yok.. Çıkardım bende.Uygun fiyata bırakıcam alan olursa.

Yorum Yap

Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          söktüm içime sinmedi bu kadar siyahın içinde çok beyaz durdu.Kapak da çalınır diye takamıyorum parkım yok.. Çıkardım bende.Uygun fiyata bırakıcam alan olursa.
                          İyi yapmışsın valla
                          sigpic

Yorum Yap

Güzel karar olmuş.

Nokia 3310 ile Gönderildi
                            2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Bu ilave far kapağını nerden alabiliriz arıyorum arıyorum bulamıyorum??

Yorum Yap

Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bu ilave far kapağını nerden alabiliriz arıyorum arıyorum bulamıyorum??

Ben geçen hafta atamotorstan aldım. Sanırım ellerinde hala olabilir bi sorun isterseniz.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X