Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
farlar biraz buyuk durmus ya da biraz daha ice mi takmak lazim kestiremedim. kapakli hali kapaksizdan daha iyi. siyah zemin olsa daha guzel durabilir belki.
Bende de iki adet ilave far mevcut 2007 r56 on panjuru degistirmek gerekiyormu monte etmek icin?
Ön panjur normalde değişmesi lazım, aşağıdaki gibi ön panjur var driving light için.
Ama panjurun resimde gördüğün kısımlarını keserek de takabilirsin, öyle yapanlarda var.
Bendeki kit ve panjurları da aşağıda linkledim. Yiğit'in aldıkları biraz farklı geldi bana,bendeki bu şekildeydi. Sonra farları satarken; panjur,far ve ayakları beraber sattım.
söktüm içime sinmedi bu kadar siyahın içinde çok beyaz durdu.Kapak da çalınır diye takamıyorum parkım yok.. Çıkardım bende.Uygun fiyata bırakıcam alan olursa.
söktüm içime sinmedi bu kadar siyahın içinde çok beyaz durdu.Kapak da çalınır diye takamıyorum parkım yok.. Çıkardım bende.Uygun fiyata bırakıcam alan olursa.
Yorum Yap