Arkadaşlar orjinal ilave far setinin fiyatları malum... Ama piyasada neredeyse birebir aynısı farklı boylarda farlar satılıyor.Eminim onlardan birini Ayn sorunsuz monte eder Birde MİNİ logolu kapak aldık mı tamamdır işte zaten kapağı açıpda kullananı görmedim kapakla harika duruyor Sorun şu ki bu ilave far setinin ölçülerini bilen var mı ? Yabancı sitelere baktım hiç ölçü bulamadım ? Çapı kaç yani farların ??
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 İlave far
Çöküş
X
-
kapaksiz kullanan sadece ben vardim sanirim uzunlara baglayinca baya tatli oluyor (normaldeki islevi de bu sanirim)doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkşam ölçüp atarım, henüz monte etmedim kendiminkileri.
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkapaksiz kullanan sadece ben vardim sanirim uzunlara baglayinca baya tatli oluyor (normaldeki islevi de bu sanirim)
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHella mini için şunu önermiş
Burası var fiyatta uygun abi
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttps://www.instagram.com/p/BK-f8HcDMDX/
Burası var fiyatta uygun abi
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
edit: far da chrome sanırsam onuda siyaha boyamam gerekecekEn son düzenleyen Yiğit G.; 15-02-17, 21:16.
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraa süper teşekkürler ama benim araç siyah kapağı boyamak gerekicek
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelki vardır abi sormak lazım
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam aldım o arkadaştan , boyamıcam plastidip yapıcam krom yerleri , birtek ön kapagı kırmızı siyaha boyicam.
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam aldım o arkadaştan , boyamıcam plastidip yapıcam krom yerleri , birtek ön kapagı kırmızı siyaha boyicam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Evet bugun montajın yaptım.Plastidip le kapladım krom yerlerini ve kapaklarını... Yeniden sticker yaptırdım onu kapağa işledim.
Normalde ürün böyle biliyorsunuz
Komple söktüm farı , plastidip uyguladım.. Kapak dahil.. İlk katları atarken
4. kattan sonra
Sticker bastırıp kapağa uyguladım
Ek parçalarınıda normal sprayle boyadım
Montajını yaptım
Buda kapaklı hali , tam takmadım şöyle koydum fotoğraf için.
Karar veremedim açıkçası kapaklı mı daha güzel kapaksız mı iki türlüde güzel duruyor çünkü Şu an kapaksız.Yalnız size sorucam sizce ilave farların içini siyaha boyayım mı ? Çok sırıtmadımı kendi farlarım blackline olunca ?En son düzenleyen Yiğit G.; 21-02-17, 21:03.
Yorum Yap
Yorum Yap