Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaşlar arabanın katalizöründen problem olduğunu düşünüp katalizörü boşalttırdım,eve kadar sorunsuz bir şekilde geldim .Sabahı ise tam bir felaket araba hiç çalışmıyor.Şimdi araç kapının önünde kaldı.Marş basıyorum araç çalışmıyor.marş basıyor ama.Usta çağırdım bilgisayara bağladı valvetronic hatası verdiğini söylüyor.valvetronic Arabanın çalışmamasına engel olabilirmi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2-3 ay önce bende yaşamıştım bu sorunu ama temizleme işlemi yapmadan sabah marşa bastım çalışmadı borusana çektirdim çekiciyle baktılar sente kaymış demişlerdi meğer bu valvetronic hatasıymış düzelttik dediler ama nasıl yaptılar bilmiyorum triger setinden de ses geliyodu ondan olabilir demişlerdi bende komple seti değiştirttim şimdi sorunsuz ama bazı sabahlar hafif boğulur gibi oluyo sonra hemen düZeltiyo kendini bilgine.
Yani bu valvetronic sorunu basit bişe dediler ona para almadılar ama triger komple set değişti 5000 tuttu tabii borusanda olması büyük etki euro da biraz yüksekti aynı işlemi dışarda 4000 e yaparlardı tahminim ben titiz olduğum için borusana götürdüm.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap