Öncelikle herkese merhaba.Aranıza bir problem nedeniyle katıldığım için üzgünüm.Keşke daha önceden bu forum sayfasıyla karşılaşmış olsaydım [emoji17] Araçtaki probleme gelirsek benim aracım 1.4 one modeli otomatik.Araçta sadece kat iptali var başka bir oynama yok.Araç son zamanlarda gaz yememeye ve boğulmaya başladı.Otomatik olmasına rağmen ileri vitese takılı olmasına rağmen arabanın deviri 300 lere kadar düşüyor boğuluyor daha sonra kendini toparlayıp tekrar 1200 lere çıkıyor bi kaç saniye sonra tekrar düşüyor.araç bu süre zarfında gaz da yemiyor ne yazıkki.Dün akşam ite kaka eve getirebildim.aslında bunu daha öncede yaşamıştım kat iptali için bir arıza lambası yanıyor normalde araçta.o kafasına göre sönüyor.Daha sonra o arıza ışığı tekrar yanana kadar bu problem olmuştu yine.ne zamanki o hava yastığının yanındaki arıza lambası yandı problem ortadan kaybolmuştu.Yine arıza ışığı sönük yine aynı problem.Varmı derdime çare yoksa ıssız bir yere çekip arabayı köşesinden çakmakla tutuşturmayı düşünüyorum artık [emoji849]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap